Tervetuloa näytteilleasettajaksi Kuntotestauspäiville 2019

Kuntotestauspäivät 2019 järjestetään Helsingissä 21.–23.3. ja lisäksi samassa yhteydessä järjestetään Suomen ensimmäinen Evidence-based Personal Training Summit Finland sunnuntaina 24.3. Tapahtuma on siis muotoa 3 + 1 päivää (to-la + su). Etsimme näille 3 +1 päiville nyt pääkumppaneita ja näytteilleasettajia.

Kuntotestauspäivien 2019 teemana on ”Kuntotestaus näyttöön perustuvassa personal trainer -toiminnassa”. Tarjoamme nyt kuntotestaajille, personal trainereille, valmentajille ja kaikille tieteeseen pohjaavan treenin ystäville paketin, jota ei ole Suomessa ennen nähty.

Tapahtuman tähtipuhujaksi on tulossa EB Personal Trainingin jättiläinen, Renaissance Periodizationin perustaja ja tieteellinen johtaja Dr. Mike Israetel! Mukana koko Renaissance Periodization -tiimi!

Tarjoamme näytteilleasettajille ja pääkumppaneille erinomaisen mahdollisuuden tavata kasvokkain noin 250–400 Personal Traineria, liikunnan ja kuntotestauksen ammattilaista, valmentajaa, fysioterapeutteja ja muita terveydenhuollon ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita. Viime vuoden Kuntotestauspäivillä Vierumäellä oli kolmen päivän aikana yhteensä yli 400 osallistujaa!!

Evidence-based Personal Training Summit Finland 2019 on puolestaan ensimmäinen Suomessa järjestettävä näyttöön perustuvan Personal Trainingin huipputapahtuma, johon odotamme myös tulevan 200–300 osallistujaa, myös ulkomailta.

Pääkumppanuus

Pääkumppaneille luodaan taattu näkyvyys sekä mahdollisuus myös lyhyisiin puheenvuoroihin sekä käytännön workshop/demo osuuteen. Pääkumppaneiden lukumäärä on rajattu 4–6 kumppaniin.

Pääkumppanuuden hinta: 2 000 euroa (alv 0 %) KAIKKI 3 + 1 päivää (500 € / päivä, alv 0 %) sisältäen:

 • Isompi ständipaikka parhailta paikoilta: 1–2 pöytää, tuolit ja sähköliitäntä (noin 8 m²) Arcadan auditorion oven läheisyydessä. Samassa aulassa, jossa ruokaillaan ja kahvitellaan (paras paikka ehdottomasti)
 • Mahdollisuus pitää demo/workshop (10–25 min, kesto määritellään myöhemmin) osana päivien ohjelmaa kaikille osallistujille
 • Mahdollisuus pitää lyhyt (10–15 min) myyntihenkinen puheenvuoro osallistujille tai valikoidulle joukolle coctail-tilaisuudessa tapahtuman aikana
 • Yrityksenne logo julkaistaan tapahtumien julkaisussa ja nettisivuilla sekä somessa pääsponsoreiden osiossa, josta luodaan linkki yrityksenne www-osoitteeseen. Lisäksi mahdollisuus lyhyeen esittelyyn (200 sanaa) yrityksenne toiminnasta ennakkomateriaaleissa.
 • Pääkumppanin logo 1–2 päivänä livestiimissä ja editoituna päivien tallenteissa
 • Lisäksi sponsori voi jakaa mainoksia (1 kpl / päivä) luentotilassa ennen esitysten alkua ja/tai liittää esitteitä osallistujakansioon
 • Yrityksen jalallinen mainosjuliste voidaan sijoittaa luentotilaan näkyvälle paikalle.
 • Pääkumppanin esittelydiat pääsalin isolla skriinillä.
 • Kolmen (3) näytteilleasettajan osallistumisen seminaariin sis. ohjelman ja materiaalit; to-pe kahvit, lounaat sekä torstain sosiaalisen ohjelman; HUOM! la-su ruokailut, kahvit ja sosiaalinen ohjelma on omakustanteinen. Yksi lisähenkilö 160 euroa.

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajille tarjoamme neljän päivän pakettihinnan: 1000 euroa (alv 0%) (3 + 1 päivää) (päiväkohtaiset hinnat: to 300 €, pe 300 €, la 200 € ja su 200 €, alv 0 %) sisältäen:

 • Yksi pöytä, kaksi tuolia ja sähköliitäntä (noin 4 m²)
 • Yrityksen logo julkaistaan tapahtuman materiaalissa, julkaisussa nettisivuilla näytteilleasettajien osiossa, josta luodaan linkki yrityksenne määrittelemään www-osoitteeseen.
 • Näytteilleasettajan (yksi henkilö) osallistumisen seminaariin sis. ohjelman ja materiaalit; to-pe kahvit, lounaat sekä torstain sosiaalisen ohjelman; HUOM! la-su ruokailut, kahvit ja sosiaalinen ohjelma on omakustanteinen. Yksi lisähenkilö 160 euroa.

Pelkkä esite osallistujamateriaalissa: 120 euroa (alv 0 %).

Näyttelymahdollisuudesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä:

Jonne Kamsula
Liikuntatieteellinen Seura ry
puh. 050 3105423 tai jonne.kamsula(at)lts.fi