Milloin

25.04.2019-25.04.2019

Missä

Kuopion kansalaisopisto, Puistokatu 20.

LTS mukana Tiedon tähden -kiertueella Kuopiossa

Kotimaisten tiedelehtien Tiedon tähden -kiertue vierailee Kuopiossa 25.4.2019 klo 13.30–18.00. Erikoistutkijamme Jouko Kokkonen on mukaan Liikunta & Tiede -lehtemme kanssa. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma järjestetään Kuopion kansalaisopistossa, osoitteessa Puistokatu 20.

Alustava ohjelma

klo 13.30–15.30 luento

  • Suomen tiedekustantajien liiton pääsihteeri, professori Pauliina Raento: ”Hyvä artikkelikäsikirjoitus: toimittajan vinkkejä kirjoittajalle”

klo 16.00 luennot ja puheenvuorot jatkuvat

  • Dekaani Sari Rissanen, Itä-Suomen yliopisto, yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta: ”Mihin tiedettä ja tiedejulkaisemista tarvitaan?”
  • Verkko- ja julkaisupalvelujen palvelupäällikkö Jukka Kananen, Itä-Suomen yliopiston kirjasto: ”Avoin tiede ja sen julkaiseminen”
  • puheenvuorot:
  • Aikuiskasvatus-lehden toimituspäällikkö Terhi Kouvo
  • Liikuntatieteellisen Seuran erikoistutkija Jouko Kokkonen, Liikunta & Tiede -lehti

Tiedon tähden -kiertueen järjestää Suomen tiedekustantajien liitto. Kiertue nostaa esille tiedelehtien merkityksen tutkimukselle, opetukselle, oppimiselle ja yhteiskunnalliselle keskustelulle. Tapahtumien sisältö vaihtelee paikkakunnittain. Ohjelmassa on asiantuntijaluentoja tiedejulkaisemisesta, tietoiskuja avoimesta tieteestä, tiedelehtitoreja ja lehdentekoon johdattelevia työpajoja. Mukana on yli 50 kotimaista tiedelehteä.

Lisätietoa Tiedon tähden -kiertueesta:

#tiedontahden #vetandetleder #knowledgefirst