Liikuntatieteen päivät 2019

LTP19 – LIVESTRIIMI

Liikuntatieteen päivät  28.–29.8.2019 ovat parhaimmillaan paikan päällä nautittuna, mutta voit seurata pääluentoja myös livestriimin välityksellä. Tilaamalla LTP19-striimin saat myös tapahtuman luentotallenteet käyttöösi niiltä osin kuin olemme saaneet julkaisuun esittäjiltä luvan. Toimitamme striimilinkin tilaajille noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Tarjoamme livestriimistä myös edullisen ryhmälisenssin, jonka välityksellä organisaatiot voivat antaa henkilöstölleen ja oppilaitokset opiskelijoilleen mahdollisuuden seurata livelähetystä päivien pääsalin luennoista omilta päätelaitteiltaan tai vaikkapa isommalla joukolla luentotiloissa. Päivien jälkeen luentotallenteet ovat oppilaitoksen/organisaation käytössä opetus- ja koulutustarkoitukseen.

LTP19 -striimin hinnat ja tilauslomakkeet:

Hinnat yksittäisille henkilöille:

  • 120 €, normaali hinta
  • 100 €, LTS-jäsenhinta
  • 60 €, opiskelijahinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)
  • 50 €,  LTS-opiskelijajäsenhinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)

Tilaa henkilökohtainen striimi verkkolomakkeella.

Ryhmälisenssin hinta:

  • 400 €, normaali hinta
  • 350 €, LTS-yhteisöjäsenet

Tilaa ryhmälisenssi verkkolomakkeella.

Livestriimi ja verkossa olevat tallenteet ovat Liikuntatieteellinen Seura ry:n omaisuutta ja tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Niiden myyminen, vuokraaminen, kopioiminen, tallentaminen, julkinen esittäminen, näyttäminen, levittäminen ja välittäminen on tekijänoikeuslain mukaan kielletty.

Lisätietoja:
Vilja Sipilä, vilja.sipila(at)lts.fi