Liikuntatieteellinen Seura ja Jyväskylän yliopisto tarjoavat monipuolisia ja maksuttomia virkistäytymismahdollisuuksia keskiviikkona 28.8. klo 17–19

1. Työpaja ”Tiedeartikkelin kirjoittamisen ABC”
Millainen on hyvä tiedeartikkeli? Mitä asioita kirjoittajan tulisi ottaa huomioon, kun tavoitteena on saada oma artikkeli julkaistua?

Työpajaa vetämässä ovat:

Klo 17.00–17.50 Jyväskylän kaupunginkirjasto, Wolmarin sali (Vapaudenkatu 39–41, Jyväskylä). Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Toivomme ennakkoilmoittautumista sähköpostitse osoitteeseen jouko.kokkonen(at)lts.fi.

2. Keskustelutilaisuus ”Jääkiekon lumo”
Jääkiekko on suosittu laji niin Suomessa kuin lahden takana Ruotsissa. Millaisia eroja suomalaisessa ja ruotsalaisessa faniudessa on? Mitä jääkiekko merkitsee maille? Muun muassa näistä asioista keskustellaan tilaisuudessa "Jääkiekon lumo". Vieraana tilaisuudessa on Ph.D. Jyri Backman, Malmön yliopistosta. Puheenjohtajana toimii erikoistutkija Jouko Kokkonen, LTS.

Klo 18.00–19.00, Jyväskylän kaupunginkirjasto, Wolmarin sali (Vapaudenkatu 39–41, Jyväskylä). Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

 

Liikuntatieteen päivien kongressivieraille liikuntamahdollisuuksia klo 17–19

3. Liikuntaa Jyväskylän yliopiston liikuntarakennuksessa
Pistä pelit pystyyn palloilusalissa tai käy kuntosalilla. Liikuntarakennuksen liikuntasalit sekä kuntosali ovat varattu kongressivieraiden käyttöön keskiviikkoiltapäivänä.

4. Tutustuminen Jyväsjärven Rantaraitin Kuntokatsastuspisteelle sekä Suomen suurimpaan ulkokuntosaliin
Jyväskylän kaupunki rakentaa lähivuosina vaiheittain Jyväsjärven rantaraitin varrelle Suomen suurinta ulkokuntosalia, joka koostuu useista liikuntapaikoista ja kuntopysäkistä. Käy omatoimisesti tutustumassa jo valmiisiin liikuntapaikkoihin.
Lue lisää Jyväsjärven rantaraitista Jyväskylä kaupungin sivuilta.

5. Uintia Aalto Alvarissa
Uimahalliin on keskiviikkona vapaa sisäänpääsy nimikyltillä

 

Huom! Muistathan, että keskiviikon ohjelma jatkuu vielä myöhemmin cocktail-iltatilaisuudella, joka järjestetään Alvar Aallon suunnittelemassa Jyväskylän kaupunginteatterissa, teatterin lämpiössä. Iltatilaisuuteen ilmoittautuminen tehdään Liikuntatieteen päivien ilmoittautumislomakkeessa.

Liikuntatieteen päivien koko ohjelma.