Mukana Liikuntatieteen päivien liikunta-, urheilu- ja terveysalan näyttelyssä mukana tänä vuonna ovat:

Cuckoo Workout

Cuckoo Workout logo

Cuckoo Workout on suomalainen työhyvinvointiyritys, jonka pelillistetty sovellus liikuttaa yli 14 000 työikäistä yli sadassa yrityksessä ja organisaatiossa. Cuckoon missiona on luoda aktiivisempia ja avoimempia työyhteisöjä sekä terveempiä ja tuottavampia työntekijöitä lyhyiden liikunnallisten ja palauttavien
taukojen avulla.
Cuckoo Workout on paikalla torstaina 29.8. Osallistu myös Cuckoo Workoutin taukoliikuntaan klo10.20-10.30 Agora 1 -salissa ja klo 15.00-15.10 Ag. Beeta -salissa Teemasessio 5:n päätteeksi.
 

Fysioline

Fysioline logo

Fysioline on terveys- ja liikunta-alalla tunnettu tekijä jo vuodesta 1991. Keskeisimpiä toimintasektoreitamme ovat:

  1.  Fysioline Pharma (IcePower valmistus ja myynti, lääkevalmisteiden maahantuonti),
  2. Fysioline LIIKUNTA; kuntosalilaitteet ja varusteet käsipainosta äänentoistoon ja kaikki siltä väliltä.
  3. Fysioline TERVEYS; kuntoutuslaitteet, -välineet ja -robotiikka, diagnostiikka ja testauslaitteet ja ohjelmistot
  4. Fysioline FRESSI; 32 liikuntakeskusta ympäri Suomea
     

Happy Healthy People at Work

Happy Healthy People at Work

Happy Healthy People at Work on Vierumäellä kehitetty hyvinvointipalvelu yrityksen henkilöstön hyvinvoinnin tueksi. Hyvä kunto ja liikunta vaikuttavat merkittävästi työkykyyn ja henkiseen hyvinvointiin. Happy Healthy People at Work -palvelu on kannustava työkalu niin aloittelijan kuin kokeneenkin liikkujan hyvinvoinnin seurantaan ja kehittämiseen.

Happy Healthy People at Work on mukana Liikuntatieteen päivillä keskiviikkona 28.8.


HUR

HUR logo

Suomalainen HUR valmistaa älykkäitä voimaharjoittelulaitteita, joita löytyy maailmalta yli 10 000 kohteesta. HUR tunnetaan kuntoilun, kuntoutuksen ja tutkimuksen edelläkävijänä, jonka ratkaisut perustuvat viimeisimpien tutkimustulosten ja tekniikan hyödyntämiseen.


Polar Electro

Polar Electro logo

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti.
 

Suomen Valmentajat

Suomen valmentajat logo

Suomen Valmentajat on yhdistys, jonka tehtävänä on edistää muun muassa valmentajien osaamista, arvostusta ja yhteisöllisyyttä.

Suomen Valmentajat on tärkeä roolipelaaja valmentajien joukkueessa edistämässä joukkueen ja sen jäsenten menestystä ja hyvinvointia. Yhdistys on kaikkien suomalaisten ja Suomessa toimivien ulkomaalaisten valmentajien ja valmentajuutta edistävien tahojen kotipesä ja palveluorganisaatio.


LIPAS.FI

Lipas.fi logo

Lipas.fi kerää liikuntapaikkojen, ulkoilureittien ja virkistysalueiden tietoja kansalliseen tietokantaan. Lipas-järjestelmä näyttää liikuntapaikat kartalla ja kertoo liikuntaolosuhteiden tarjonnasta suhteessa väestöön ja kuntatalouteen. Lipas on Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan hallinnoima ja Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama tietojärjestelmä.


Medeka Oy

Medeka logo


    
Sisäharjoittelua ja kuntoilua motivoiva televisiossa toimiva Reitti-ohjelmisto. Sen avulla voidaan "virtuaalisesti" kiertää aitoja, kuvattuja reittejä eripuolilla maailmaa kaupungeissa tai luontopoluilla - harjoittelusta tulee mielekästä ja vauhdin voi säätää itselleen sopivaksi.
Ohjelmisto toimii kaikilla olemassa olevilla laitteilla juoksumatoista kunto- tai käsipyöriin. Näin uusia laiteostoja ei tarvita. Soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille. Lisätietoja Medeka Oy:n sivuilta.


Jyväskylän kaupunki

Jyväskylä logo

Jyväskylän kaupunki on yksi tapahtuman järjestäjistä. Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut edistää Jyväskylän asukkaiden hyvinvointia tuottamalla liikuntapalveluja.