Liikuntalääketieteen päivät 2019

Liikuntalääketieteen päivien näytteilleasettajat:

BodyBow Oy

Bodybow on liikunta- ja hyvinvointialanyritys, joka keskittyy selkäsi ja kehosi hyvinvoinnin kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Bodybown tuotekehityksen takana ovat pitkänlinjan suomalaisen fysioterapian ja liikunta-alan ammattilaiset ja kehittäjät.

Lisätietoja verkkosivustolla www.bodybow.fi.

Fibrux Oy

Tiedätkö, miten miten lihakset reagoivat harjoitteisiin - oikeasti? Me tiedämme. Mpower mittaa lihasten aktivoitumisen solutasolla langattomasti ja reaaliaikaisesti. Kun tiedät mitä mitä lihaksen nopeat ja hitaat solut tekevät, voit:

Tarkastella asiakkaasi kuntoutumista etänä: Mpowerin etäohjelmalla näet potilaasi tekemät harjoitteet ja niiden vaikutukset ilman vastaanottokäyntiä.

Vähentää hukka-aikaa: Mpower mittaa ja näyttää lihaksen harjoitevasteen – ei tarvitse arvata.

Parantaa asiakastyytyväisyyttä
    Mpower kasvattaa harjoittelumotivaatiota.
    Mpower nopeuttaa asiakkaan harjoitteiden oppimista.
    Mpower helpottaa harjoittelun vaikuttavuuden seurantaa.

Varmistaa oikean lihaksen käytön: Harjoitteet eivät aina aktivoi oikeaa lihasta tai vastaavasti väärät lihakset tekevät harjoitteen. Mpower näyttää välittömästi aktivoituuko oikea lihas.

Varmistaa oikean lihaksen toiminnan koko harjoituksen ajan: Heikko lihas väsyy nopeasti. Mpower näyttää reaaliaikaisesti milloin lihas on liian väsyny jatkamaan harjoittelua. Näin varmistat, että harjoitus ei siirry väärille lihaksille.

Lihastasapainon seuranta: Käyttäessäsi Mpoweria samanaikaisesti sekä oikean että vasemman puolen lihaksessa saat selville näiden välillä mahdollisesti olevan puolieron.

Lihasparien vertailu: Mpower paljastaa miten liikuttaja- ja tukilihasparit sekä vaikuttaja-vastavaikuttaja -lihasparit toimivat ja kuormittuvat suhteessa toisiinsa.

Lihaksen kehityshistorian tallennus: Mpower näyttää lihaksen kehittymisen parantaen asiakasmotivaatiota. Myös kuntoutuksen vaikuttavuus dokumentoituu automaattisesti.

Lisätietoa tarjolla yrityksen verkkosivustolla www.mpower-bestrong.com/fi/.

Fysioline Oy

Fysioline on terveys- ja liikunta-alalla tunnettu tekijä jo vuodesta 1991. Keskeisimpiä toimintasektoreitamme ovat:

  1.  Fysioline Pharma (IcePower valmistus ja myynti, lääkevalmisteiden maahantuonti),
  2. Fysioline LIIKUNTA; kuntosalilaitteet ja varusteet käsipainosta äänentoistoon ja kaikki siltä väliltä.
  3. Fysioline TERVEYS; kuntoutuslaitteet, -välineet ja -robotiikka, diagnostiikka ja testauslaitteet ja ohjelmistot
  4. Fysioline FRESSI; 32 liikuntakeskusta ympäri Suomea.

Lisätietoa Fysioline Oy:stä löytyy yrityksen verkkosivustolta www.fysioline.fi.

HUR

Suomalainen HUR valmistaa älykkäitä voimaharjoittelulaitteita, joita löytyy maailmalta yli 10 000 kohteesta. HUR tunnetaan kuntoilun, kuntoutuksen ja tutkimuksen edelläkävijänä, jonka ratkaisut perustuvat viimeisimpien tutkimustulosten ja tekniikan hyödyntämiseen.

 

Medikro Oy

Medikro suunnittelee, valmistaa ja markkinoi keuhkosairauksien diagnosoinnissa ja seurannassa käytettäviä lääketieteellisiä järjestelmiä. Arvostettu perheyritys Medikro on sitoutunut pitkäjännitteiseen työhön perustuen toimittamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita terveydenhuollon ammattilaisille, potilaille ja yhteistyökumppaneilleen.

Medikro-tuotteiden jakelukanavat kattavat tällä hetkellä yli 25 maata. Lisätietoa Medikron tuotteista löytyy yrityksen verkkosivustolta www.medikro.fi.

 

Mundipharma Oy

 

 

 

 

Navisec Health

Navisec Health luo digitaalisia ratkaisuja terveys- ja liikunta-aloille asiakkaan ja asiantuntijan välisen tiedonvaihdon ja vuorovaikutuksen parantamiseksi. Viesti- ja etävastaanottotoiminnot mahdollistavat yhteydenotot ja ongelmien selvittämisen varsinaisten tapaamiskertojen välillä.

Harjoitusohjeiden sekä ohjaus- ja neuvontamateriaalien lähettäminen on nopeaa ja vaivatonta. Navisec Healthin avulla asiakkaan alkutilanteen selvittäminen, suunnitelman tekeminen sekä toteutumisen seuranta ja vaikuttavuuden arviointi on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Lisää tietoa tuotteestamme löytyy kotisivuiltamme health.navisec.fi.

 

Sportcare Ky

Sportcare tarjoaa laadukkaimmat liikuntavammojen hoitoon liittyvät tuotteet nopeasti henkilökohtaisella palvelulla.

Lisätietoa tuotteistamme ja palveluista löytyy verkkosivuiltamme www.cramerfinland.fi.

 

Timik Medical Oy

Timik Medical Oy on osa Timik Group AB:tä, Pohjoismaista terveydenhuollon teknologiayritystä. Groupin toimipisteet sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Timik Medical Oy:n painopistealueet ovat ensihoito, tehohoito, anestesia, hengityshoito, vastasyntyneet, hengitysdiagnostiikka ja lääkintätekniset testauslaitteet.

Edustamme painopistealueidemme johtavia laitevalmistajia. Etsimme toimittajan ominaisuudessa koko ajan markkinoiden parhaita korkealaatuisia ratkaisuja, joilla voidaan parantaa terveysongelmista kärsivien ihmisten elämänlaatua. Timik Group koostuu 55:sta erittäin omistautuneesta ja ammattitaitoisesta työntekijästä, jotka ovat sitoutuneet etsimään markkinoiden parhaita terveydenhuollon teknologian ratkaisuja.

Enemmän tietoa tuotteistamme ja yhteystietomme löydät yrityksemme kotisivuilta www.timik.fi tai www.timikgroup.com. Meiltä löytyy myös Facebook-sivut: www.facebook.com/timikoy.

 

UKK-instituutti

UKK-instituutti on terveys- ja liikunta-alalla toimiva yksityinen tutkimus- ja asiantuntijakeskus. UKK-instituutin tehtävänä on edistää väestön terveyttä ja toimintakykyä vähentämällä liikkumattomuutta, liikuntavammoja ja vapaa-ajan tapaturmia sekä lisäämällä terveysliikuntaa.

Lisätietoa UKK-instituutin verkkosivustolla.

 

VK-Kustannus Oy

VK-Kustannus on suomalainen tervedenhuollon-, liikunnan- sekä kuntoutusalan ammattikirjallisuutta tuottava kustantamo.

 

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Liikuntalääketieteen päiville 2019

Liikuntalääketieteen päivien näytteilleasettajien logot.XXVII Liikuntalääketieteen päivät järjestetään 13.–14.11.2019 Hotel Haaga Central Parkissa, Helsingissä. Päivien teemana on "Liikunta ja TULE-terveys".

Toivotamme kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat, niin yritykset kuin järjestöt, esittelemään toimintaanne Liikuntalääketieteen päiville 2019. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden tavata kasvokkain yli 200 liikunnan, liikuntalääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaista: asiantuntijoita, tutkijoita, lääkäreitä, fysioterapeutteja sekä alan opettajia ja opiskelijoita.

Näyttelytilaksi on varattu Hotel Haaga Central Parkin ison auditorion aula ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Lehto-sali. Pyrimme sijoittamaan osan kahvitarjoiluista näyttelyn yhteyteen. Näyttely on auki koko tapahtuman ajan.

Tarjoamme näytteilleasettajille mahdollisuutta osallistua tapahtumaan 700 euron hintaan (alv 0 %, yleishyödyllinen yhdistys), joka sisältää:

  • Näyttelypaikan: yksi pöytä, kaksi tuolia ja sähköliitäntä (noin 4 m²)
  • A4-kokoinen esite osallistujien materiaalisalkussa (pelkkä esite osallistujamateriaalissa 120 euroa, alv 0 %)
  • Näytteilleasettajan (yksi henkilö) osallistumisen seminaariin (keskiviikko ja torstai), sisältäen ohjelman tarjoilut sekä keskiviikon iltatilaisuuden. HUOM! Lisähenkilöt 160 euroa (alv 0 %).
  • Yrityksen/yhteisön logo näkyville Liikuntalääketieteen päivien verkkosivulla

Aikataulut:

  • Näyttelypaikan varaukset keskiviikkoon 23.10.2019 mennessä
  • Esitemateriaalit keskiviikkoon 6.11.2019 mennessä

Näyttelymahdollisuudesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä:
Jonne Kamsula

Liikuntatieteellinen Seura ry
puh. 050 3105423 tai jonne.kamsula(at)lts.fi