Liikuntatieteen päivät 2019

Milloin

28.08.2019-29.08.2019

Missä

Jyväskylän yliopiston Agora-rakennus.

Liikuntatieteen päivät 2019

Liikunta-alan tutkijat ja soveltajat kohtaavat Liikuntatieteen päivillä 28.‒29.8.2019 Jyväskylän yliopistolla.

Liikuntatieteen päivillä on jo pitkät perinteet ja tapahtumasta on muodostunut tärkeä kohtaamispaikka liikunta- ja terveysalan tutkijoille, asiantuntijoille, päättäjille, tiedon soveltajille ja opiskelijoille. Tapahtuman tavoitteena on edistää tutkijoiden ja tiedon käyttäjien välistä vuorovaikutusta. Seminaari on myös kouluttautumistapahtuma uraansa aloitteleville tutkijoille.

Liikuntatieteen päivillä välitetään liikuntaan liittyvää tieteellistä tietoa laaja-alaisesti. Tämän vuoden teema on "Liikunta ja liikkuminen monitieteisenä kysymyksenä". Seminaarissa tarkastellaan, miten eri tieteenalat ovat lähestyneet ja tutkineet liikuntaan ja urheiluun liittyviä ilmiöitä. Ohjelma on täynnä mielenkiintoisia luentoja niin kotimaisilta tutkijoilta ja alan ammattilaisilta kuin myös ulkomaisilta huippututkijoilta. Ensimmäisen seminaaripäivän päätteeksi on lisäksi tarjolla liikunnallisia virkistymismahdollisuuksia sekä Jyväskylän kaupunginkirjastossa järjestettävät Tiedeartikkelin kirjoittamisen ABC -työpaja ja Jääkiekon lumo -keskustelutilaisuus.

Liikuntatieteen päivien järjestämisestä vastaavat: Liikuntatieteellisen Seura, Jyväskylän yliopisto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Jyväskylän kaupunki sekä LIKES-tutkimuskeskus.

Ajankohta: 28.–29.8.2019

Tapahtumapaikka: Agora, Jyväskylän yliopisto, Mattilanniemi 2, 40100 Jyväskylä

 

Kiitokset ja onnittelut!

Lämpimät kiitokset kaikille Liikuntatieteen päivien luennoitsijoille, osallistujille paikan päällä ja striimin äärellä sekä yhteistyökumppaneille ja näytteilleasettajille! Toivottavasti tapahtuma oli antoisa. Pyydämme kaikkia osallistujia vastaamaan palautekyselyyn 20.9. mennessä. Toivomme runsaasti vastauksia, jotta voimme kehittää seminaaritapahtumiamme.

Liikuntatieteen päivien 2019 yhteydessä järjestetyn nuorten tutkijoiden tutkimuskilpailun neljä voittajaa ovat Jaakko Hentilä, Kaisa Koivunen, Donna Niemistö ja Kalle Rantala. Voittajat saivat kukin 500 euron stipendin. Nuorten tutkijoiden tutkimuskilpailussa palkittiin lisäksi parhaita suullisia esityksiä. Kirjapalkinnon saivat Tiia Kekäläinen, Joel Lahti ja Kalle Rantala. Onnittelut ja menestystä tuleviin tutkimuksiin!

Kaikkien tutkimuskilpailuun osallistuneiden tutkimusesitysten tiivistelmät löytyvät verkkosivuiltamme.

Liikuntatieteen päivien 2019 nuorten tutkijoiden tutkimuskilpailun voittajat. Kuva: Riitta-Ilona Hurmerinta, LTS.

Liikuntatieteen päivien 2019 nuorten tutkijoiden tutkimuskilpailun voittajat. Kuva: Riitta-Ilona Hurmerinta, LTS.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

Osallistumishinta sisältää:

  • osallistumisen päivien tieteelliseen ohjelmaan sekä vapaaehtoiseen oheisohjelmaan keskiviikkoiltapäivänä
  • ohjelmaan merkityt ruokailut keskiviikon ja torstain aikana
  • osallistumisen iltatilaisuuteen (Huom! Muista merkitä osallistumisesi ilmoittautumislomakkeeseen)
  • livestriimin sekä luentojen tallenteet
  • materiaalikassin.

Osallistumishinnat 1.6.2019 alkaen:
Liittymällä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi ennen ilmoittautumista, saat tapahtumaosallistumisen vieläkin edullisempaan hintaan. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti!

  • normaalihinta: 260 €
  • LTS-jäsen: 220 €
  • opiskelija*: 140 €
  • opiskelija, LTS-jäsen*: 120 €

* Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.8.2019. Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on maanantai 12.8.2019. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle. Siirrosta on ilmoitettava sähköpostitse: linda.raivio(at)lts.fi.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt! Mikäli sinulla on kysyttävää koskien osallistumista, ole yhteydessä sähköpostitse: linda.raivio(at)lts.fi

Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Liikuntatieteen päivien osallistuminen ALV 0 %.
 

MAJOITUS LTP19 AIKANA
 

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Liikuntatieteen päiville! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon 21.8. mennessä sähköpostitse: riitta-ilona.hurmerinta(at)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä seminaarissamme. Otathan todisteen mukaasi tapahtumaan. Saat PRESS-kulkuluvan Liikuntatieteellisen Seuran infopisteeltä Agora-rakennuksen aulasta. Hyväksytty akkreditointi oikeuttaa osallistumaan maksuttomasti seminaariluennoille.

Mediatiedote 14.8.2019 (pdf)

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa sekä LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä sekä hyödynnetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Toivomme aktiivista twiittausta sekä kysymyksien esittämistä ja kommentointia myös Twitterin kautta. Tapahtuman aihetunniste sosiaalisen median kanavissa on #LTP19.

 

Lisätietoja tapahtumasta:
Vilja Sipilä

liikuntatieteen asiantuntija
Liikuntatieteellinen Seura ry
vilja.sipila(at)lts.fi tai puh. 010 778 6605

 

Liikuntatieteen päivät 28.9-29.8.2019