Liikuntalääketieteen päivät 2019

Milloin

13.11.2019-14.11.2019

Missä

Hotel Haaga Central Park, Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki.

Liikuntalääketieteen päivät 2019

Liikuntalääketieteen päivien teemana tänä vuonna on ”Liikunta ja TULE-terveys”. Päivien aikana tarkastellaan, miten liikunnalla voidaan edistää tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä ja vaikuttaa kroonisiin TULE-ongelmiin.

Seminaaripaikka

Hotel Haaga Central Park, Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki.

Ohjelma

Tutustu monipuoliseen luentotarjontaan ja muihin ohjelmatietoihin ohjelma-välilehdellä.

Luennoitsijat

Liikuntalääketieteen päivillä 13.–14.11. luennoi 13 liikuntalääketieteen asiantuntijaa. Lisäksi tarjolla on lyhyitä tutkimusesittelyitä. Seminaarissa onkin hieno mahdollisuus tutustua tuki- ja liikuntaelimistöä koskevaan tuoreeseen tutkimukseen. Luennoitsijoiden lyhyet esittely.

Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2019 -kilpailu

Saimme tänä vuonna 41 tutkimusabstraktia ympäri Suomen. Näistä 37 osallistuu Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2019 -kilpailuun.

Kaikki kilpailuun osallistuvat tutkimukset esitellään Liikuntalääketieteen päivien yhteydessä. Ensimmäisenä seminaaripäivänä, keskiviikkona 13.11. kuullaan tutkimuskilpailun finaaliesitykset 4–5 eposterisessiossa ja julistetaan Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2019 -kilpailun voittaja.

Lisätietoa kilpailusta ja finalistien tiedot löytyvät tutkimuskilpailu-välilehdellä.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

  • Normaalihinta: 330 €
  • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 265 €
  • Opiskelijahinta**: 165 €
  • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 130 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.

** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Hinnat sisältävät seminaarimateriaalin, ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit sekä iltatilaisuuden buffet-illallisen. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 23.10.2019. Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Liikuntatieteen päivien osallistuminen ALV 0 %.

Tiedustele osallistumismahdollisuutta linda.raivio@lts.fi, puh. 050 4437262.

Peruutusehdot

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on maanantai 28.10.2019. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(a)lts.fi).

Iltatilaisuus

Iltatilaisuus järjestetään Hotel Haaga Central Parkin Valopihassa keskiviikkona 13.11.2019 klo 20.00 alkaen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen. Illanvietto ja buffet-illallinen kuuluvat seminaarin hintaan.

Majoitus

Osallistujat varaavat ja maksavat majoitukset itse. Kiintiövaraus on voimassaHotel Haaga Central Parkissa 12.10.2019 saakka. Huoneet kiintiöstä hintaan 118 € / Standard 1HH ja 138 € / Standard 2HH sekä 143 € Superior 1HH ja 163 € Superior 2HH, yksittäisen huoneen laskutuslisä 10 €. Ilmoita varausta tehdessäsi varaustunnus: Liikuntalääketieteen päivät.
 
Hotel Haaga Central Park
Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki
Puh. 09 5807877
hotel@haaga.fi
Varaustunnus: liikuntalääketieteen päivät
Hotellilla on mahdollisuus hyvinvointi- ja kuntoilupalveluihin. Löydät sieltä sauna- ja uima-allasosaston, kuntoklubin ja joogastudion. Lisätietoja hotellin Day Spa:sta ja hinnoista tästä

 

Media-akkreditointi ja haastattelypyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Liikuntalääketieteen päiville! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon 8.11. mennessä sähköpostitse: riitta-ilona.hurmerinta(at)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä seminaarissamme. Otathan todisteen mukaasi tapahtumaan. Saat PRESS-kulkuluvan Liikuntatieteellisen Seuran infopisteeltä.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa sekä LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä sekä hyödynnetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Toivomme aktiivista twiittausta sekä kysymyksien esittämistä ja kommentointia myös Twitterin kautta. Tapahtuman aihetunniste sosiaalisen median kanavissa on #LLTP19.

LLTP19 sosiaalisen median kanavissamme:

 

Lisätietoja

Jonne Kamsula (ohjelma)
puh. 010 778 6606
jonne.kamsula(at)lts.fi
 
Linda Raivio (ilmoittautuminen)
puh. 010 778 6602
linda.raivio(at)lts.fi

 
Seminaarin järjestäjä: Liikuntatieteellinen Seura ry
 
Yhteistyössä:

Helsingin Urheilulääkäriasema
Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus, KIHU
Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitos
Oulun Liikuntalääketieteellinen Klinikka
Paavo Nurmi –keskus, Turku
Tampereen Urheilulääkäriasema
Helsingin yliopisto
Jyväskylän yliopisto
Oulun yliopisto
Turun yliopisto
Suomen Fysioterapeutit

Liikuntalääketieteen päivien logobanneri