Kuntotestauspäivät 2021

Kuntotestauspäivien 2021 yhteistyökumppanit

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Kuntotestauspäiville 2021!

Kuntotestauspäivät 2021 järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 15.–17.4.2021. Teemana on kestävyyden testaaminen urheilijoilla ja tavoitteellisilla kilpakuntoilijoilla.

Toivotamme kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat, niin yritykset kuin järjestöt, esittelemään toimintaanne Kuntotestauspäiville 2021.

Tarjoamme pääkumppaneille ja näytteilleasettajille erinomaisen mahdollisuuden tavata kasvokkain noin 200–300 kuntotestauksen, liikunnan ja valmennuksen ammattilaista, fysioterapeutteja ja muita terveydenhuollon ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita. Viime vuoden Kuntotestauspäivillä Helsingissä oli neljän päivän aikana yhteensä yli 400 osallistujaa!!

Näyttelytilaksi on varattu Liikuntakeskus Pajulahden palloiluhalli, joka toimii myös seminaaritilana. Kahvitarjoilut tullaan sijoittamaan näyttelyn yhteyteen seminaaritilaan. Näyttely on auki koko tapahtuman ajan.

Kutsumme nyt Kuntotestauspäiville nyt pääkumppaneita ja näytteilleasettajia.

Pääkumppanuus

Pääkumppaneille luodaan taattu näkyvyys sekä mahdollisuus myös lyhyisiin puheenvuoroihin (5 min). Pääkumppaneiden lukumäärä on rajattu 3–4 kumppaniin.

Pääkumppanuuden hinta: 1 500 euroa (alv 0 %) KAIKKI 3 päivää
(500 € / päivä, alv 0 %) sisältäen:
sisältäen:

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajille tarjoamme kolmen päivän pakettihinnan: 800 euroa (alv 0 %) (3 päivää)
(päiväkohtaiset hinnat: to 300 €, pe 250 €, la 250 €, alv 0 %) sisältäen:

Pelkkä esite osallistujamateriaalissa: 120 euroa (alv 0 %)

Aikataulut:


Näyttelymahdollisuudesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä:

Jonne Kamsula
Liikuntatieteellinen Seura ry
puh. 050 3105423 tai jonne.kamsula(at)lts.fi
 
Kuntotestauspäivät ovat kuntotestauksen tärkein vuosittainen koulutus- ja verkostotapahtuma Suomessa. Päivät on järjestetty säännöllisesti vuodesta 1990. Päivillä välitetään tieteelliseen näyttöön perustuvaa tietoa, keskustellaan kuntotestauksen laadusta sekä alaa koskevista yhteisistä linjoista. Päivät ovat keskeinen osa Liikuntatieteellisen Seuran liikunnan tiedeviestintätehtävää, jonka tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustietoa liikunnan ja terveydenhuollon toimijoiden sekä päättäjien käyttöön, välittää kentän tutkimustarpeita suoraan tutkijoille ja lisätä vuorovaikutusta liikunta- ja terveystutkimuksessa. Päivien osallistujat (arviolta n. 200-300) ovat kuntotestauksen ammattilaisia, fysioterapeutteja, valmentajia ja muita terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita. Päivien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa LTS:n Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä.

Kuntotestauspäivien 2021 näytteilleasettajat: