Kuntotestauspäivät 2020

Kuntotestauspäivien 2020 yhteistyökumppanit

Päivitetty: 13.3.2020 klo 11.49.

HUOM! Kuntotestauspäivät 2020 siirretään pidettäväksi maaliskuussa 2021 – syynä koronavirustilanteen nopea muuttuminen.

Lisätietoa asiasta löytyy Info-välilehdeltä.

 

Kuntotestauspäiville jo ilmoittautuneet näytteilleasettajat:

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Kuntotestauspäiville 2020!

Kuntotestauspäivät 2020 järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 26.–28.3.2020 Teemana on kestävyyden testaaminen urheilijoilla ja tavoitteellisilla kilpakuntoilijoilla.

Toivotamme kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat, niin yritykset kuin järjestöt, esittelemään toimintaanne Kuntotestauspäiville 2020.

Tarjoamme pääkumppaneille ja näytteilleasettajille erinomaisen mahdollisuuden tavata kasvokkain noin 200–300 kuntotestauksen, liikunnan ja valmennuksen ammattilaista, fysioterapeutteja ja muita terveydenhuollon ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita. Viime vuoden Kuntotestauspäivillä Helsingissä oli neljän päivän aikana yhteensä yli 400 osallistujaa!!

Näyttelytilaksi on varattu Liikuntakeskus Pajulahden palloiluhalli, joka toimii myös seminaaritilana. Kahvitarjoilut tullaan sijoittamaan näyttelyn yhteyteen seminaaritilaan. Näyttely on auki koko tapahtuman ajan.

Kutsumme nyt Kuntotestauspäiville nyt pääkumppaneita ja näytteilleasettajia.

Pääkumppanuus

Pääkumppaneille luodaan taattu näkyvyys sekä mahdollisuus myös lyhyisiin puheenvuoroihin (5 min). Pääkumppaneiden lukumäärä on rajattu 3–4 kumppaniin.

Pääkumppanuuden hinta: 1 500 euroa (alv 0 %) KAIKKI 3 päivää
(500 € / päivä, alv 0 %) sisältäen:
sisältäen:

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajille tarjoamme kolmen päivän pakettihinnan: 800 euroa (alv 0 %) (3 päivää)
(päiväkohtaiset hinnat: to 300 €, pe 250 €, la 250 €, alv 0 %) sisältäen:

Pelkkä esite osallistujamateriaalissa: 120 euroa (alv 0 %)

Aikataulut:


Näyttelymahdollisuudesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä:

Jonne Kamsula
Liikuntatieteellinen Seura ry
puh. 050 3105423 tai jonne.kamsula(at)lts.fi
 
Kuntotestauspäivät ovat kuntotestauksen tärkein vuosittainen koulutus- ja verkostotapahtuma Suomessa. Päivät on järjestetty säännöllisesti vuodesta 1990. Päivillä välitetään tieteelliseen näyttöön perustuvaa tietoa, keskustellaan kuntotestauksen laadusta sekä alaa koskevista yhteisistä linjoista. Päivät ovat keskeinen osa Liikuntatieteellisen Seuran liikunnan tiedeviestintätehtävää, jonka tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustietoa liikunnan ja terveydenhuollon toimijoiden sekä päättäjien käyttöön, välittää kentän tutkimustarpeita suoraan tutkijoille ja lisätä vuorovaikutusta liikunta- ja terveystutkimuksessa. Päivien osallistujat (arviolta n. 200-300) ovat kuntotestauksen ammattilaisia, fysioterapeutteja, valmentajia ja muita terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita. Päivien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa LTS:n Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä.

Kuntotestauspäivien 2020 näytteilleasettajat:


Aino Health Oy:n logo.Aino Health Oy

The world's leading platform for measuring and improving Employee fitness.

Aino Health Oy on kehittänyt laajassa tutkimusyhteistyössä fyysisen suorituskyvyn mittaus-, analysointi- ja seurantajärjestelmiä ammattilaisille. Ohjelmistoja hyödyntävät erilaiset palveluntarjoajat, urheiluopistot sekä organisaatiot. Aino Health on erikoistunut pelastusalan henkilöstön, sotilaiden, poliisien, huippu- ja kestävyysurheilijoiden sekä erilaista fyysistä suorituskykyä vaativia tehtäviä omaavien työntekijöiden mittaamiseen. Mittauksilla varmistetaan yksilön fyysinen kuntoisuus, soveltuvuus fyysiseen työhön ja tätä kautta edesautetaan työn turvallisuutta.

Ainon nettisivut: www.ainohealth.com ja www.ainohealth.com/testsw.

Mpowerin logo.Fibrux Oy, Mpower

Tiedätkö, miten lihakset reagoivat harjoitteisiin – oikeasti? Me tiedämme. Mpower mittaa lihasten aktivoitumisen solutasolla langattomasti ja reaaliaikaisesti. Kun tiedät mitä mitä lihaksen nopeat ja hitaat solut tekevät, voit tarkastella asiaakkaasi kuntoutumista etänä. Mpowerin etäohjelmalla näet potilaasi tekemät harjoitteet ja niiden vaikutukset ilman vastaanottokäyntiä vähentää hukka-aikaa. Mpower mittaa ja näyttää lihaksen harjoitevasteen  ei tarvitse arvata.

Parantaa asiakastyytyväisyyttä:

Varmistaa oikean lihaksen käytön: Harjoitteet eivät aina aktivoi oikeaa lihasta tai vastaavasti "väärät" lihakset tekevät harjoitteen. Mpower näyttää välittömästi aktivoituuko oikea lihas.

Varmistaa oikean lihaksen toiminnan koko harjoituksen ajan: Heikko lihas väsyy nopeasti. Mpower näyttää reaaliaikaisesti milloin lihas on liian väsyny jatkamaan harjoittelua. Näin varmistat, että harjoitus ei siirry "väärille" lihaksille.

Lihastasapainon seuranta: Käyttäessäsi Mpoweria samanaikaisesti sekä oikean että vasemman puolen lihaksessa saat selville näiden välillä mahdollisesti olevan puolieron.

Lihasparien vertailu: Mpower paljastaa miten liikuttaja- ja tukilihasparit sekä vaikuttaja-vastavaikuttaja -lihasparit toimivat ja kuormittuvat suhteessa toisiinsa.

Lihaksen kehityshistorian tallennus: Mpower näyttää lihaksen kehittymisen parantaen asiakasmotivaatiota.

Mpowerin verkkosivut: mpower.fi.

Fysioline Oy:n logo.Fysioline Oy

Fysioline on terveys- ja liikunta-alalla tunnettu tekijä jo vuodesta 1991. Keskeisimpiä toimintasektoreitamme ovat:

Fysioline Oy:n verkkosivut: www.fysioline.fi.

InBody-logo.InBody

Tervetec Oy on kuopiolainen, terveysteknologian maahantuontiin erikoistunut yritys. Yritys toimii InBodyn valtuutettuna maahantuojana Suomessa.

Tervetec Oy:n verkkosivut: www.inbody.fi.

Medikro Oy

Medikro suunnittelee, valmistaa ja markkinoi keuhkosairauksien diagnosoinnissa ja seurannassa käytettäviä lääketieteellisiä järjestelmiä. Perheyrityksenä  Medikro on sitoutunut pitkäjännitteiseen työhön perustuen toimittamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita terveydenhuollon ammattilaisille, potilaille ja yhteistyökumppaneilleen. Medikro on PC-pohjaisten spirometrien markkinajohtaja, ja yritys tuottaa aktiivisesti innovatiivisia ratkaisuja tehokkaaseen astman ja keuhkoahtaumataudin hoitoon. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Kuopiossa ja sillä on toimipisteet myös Saksassa ja Kiinassa.

Medikro Oy:n verkkosivut: www.medikro.fi.

Physiotools Oy

Physiotools on suomalainen yritys, jonka johtoajatus on henkilökohtaisten harjoitesarjojen laatimisen nopeuttaminen ja helpottaminen. Yrityksen ohjelmistot auttavat fsioterapeutteja sekä muita terveys- ja liikunta-alan ammattilaisia parantamaan palveluaan ja työnsä tehokkuutta sekä lisäämään asiakkaittensa tyytyväisyyttä.

Physiotools Oy:n verkkosivut: www.physiotools.com/fi.

Timik Medical Oy:n logo.Timic Medical Oy

Timik Medical Oy on osa Timik Group AB:tä, Pohjoismaista terveydenhuollon teknologiayritystä. Groupin toimipisteet sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Timik Medical Oy:n painopistealueet ovat ensihoito, tehohoito, anestesia, hengityshoito, vastasyntyneet, hengitysdiagnostiikka ja lääkintätekniset testauslaitteet.

Timik Medical Oy edustaa painopistealueidensa johtavia laitevalmistajia. He etsivät toimittajan ominaisuudessa markkinoiden parhaita korkealaatuisia ratkaisuja, joilla voidaan parantaa terveysongelmista kärsivien ihmisten elämänlaatua. Timik Group koostuu ammattitaitoisista työntekijöistä, jotka ovat sitoutuneet etsimään markkinoiden parhaita terveydenhuollon teknologian ratkaisuja.

Timic Medical Oy:n verkkosivut: www.timik.fi ja www.timikgroup.com.

Suomen Valmentajat ry:n logo.Suomen Valmentajat ry

Suomen Valmentajat on yhdistys, jonka tehtävänä on edistää muun muassa valmentajien osaamista, arvostusta ja yhteisöllisyyttä.

Suomen Valmentajat on tärkeä roolipelaaja valmentajien joukkueessa edistämässä joukkueen ja sen jäsenten menestystä ja hyvinvointia. Yhdistys on kaikkien suomalaisten ja Suomessa toimivien ulkomaalaisten valmentajien ja valmentajuutta edistävien tahojen kotipesä ja palveluorganisaatio.

Suomen Valmentajat ry:n verkkosivut: www.suomenvalmentajat.fi.