Liikuntalääketieteen päivät 2019

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Liikuntalääketieteen päiville 2019

 

XXVII Liikuntalääketieteen päivät järjestetään 13.–14.11.2019 Hotel Haaga Central Parkissa, Helsingissä. Päivien teemana on "Liikunta ja TULE-terveys".

Toivotamme kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat, niin yritykset kuin järjestöt, esittelemään toimintaanne Liikuntalääketieteen päiville 2019. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden tavata kasvokkain yli 200 liikunnan, liikuntalääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaista: asiantuntijoita, tutkijoita, lääkäreitä, fysioterapeutteja sekä alan opettajia ja opiskelijoita.

Näyttelytilaksi on varattu Hotel Haaga Central Parkin ison auditorion aula ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Lehto-sali. Pyrimme sijoittamaan osan kahvitarjoiluista näyttelyn yhteyteen. Näyttely on auki koko tapahtuman ajan.

Tarjoamme teille mahdollisuutta osallistua näyttelyyn 700 euron hintaan (alv 0 %, yleishyödyllinen yhdistys), joka sisältää:

  • Näyttelypaikan: yksi pöytä, kaksi tuolia ja sähköliitäntä (noin 4 m²)
  • A4-kokoinen esite osallistujien materiaalisalkussa (pelkkä esite osallistujamateriaalissa 120 euroa, alv 0 %)
  • Näytteilleasettajan (yksi henkilö) osallistumisen seminaariin (keskiviikko ja torstai), sisältäen ohjelman tarjoilut sekä keskiviikon iltatilaisuuden. HUOM! Lisähenkilöt 160 euroa (alv 0 %).
  • Yrityksen/yhteisön logo näkyville Liikuntalääketieteen päivien verkkosivulla

Aikataulut:

  • Näyttelypaikan varaukset keskiviikkoon 23.10.2019 mennessä
  • Esitemateriaalit keskiviikkoon 6.11.2019 mennessä

Näyttelymahdollisuudesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä:

Jonne Kamsula
Liikuntatieteellinen Seura ry
puh. 050 3105423 tai jonne.kamsula(at)lts.fi

Liikuntalääketieteen päivien logo.