Kuntotestauspäivät 2020

Info

Milloin

Missä

Liikuntakeskus Pajulahti

Kuntotestauspäivät 2020

Kuntotestauspäivät järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 26.–27.3.2020. Lisäksi ohjelmassa on maksuton valmennuksen ekstrapäivä lauantaina 28.3. Seminaarin teemana on kestävyysominaisuuksien testaaminen ja näyttöön perustuva kestävyysvalmennus.

Seminaaripaikka

Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 15560 Nastola.

Näin pääset paikalle:

  • Autolla: Pajulahti sijaitsee itäisessä Lahdessa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Pääkaupunkiseudulta matkaa alueelle on reilu tunti. Sijaintimme pääväylien risteyskohdassa takaa helpon lähestymisen mistä tahansa suunnasta.
  • Julkinen liikenne: Pajulahti sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Nastolan kirkonkylältä, jonne paikallisliikenteen bussit (linja 4) Lahdesta liikennöivät. Junayhteys Helsingistä Nastolan asemalle joka on noin neljän kilometrin päässä Pajulahdesta.

Ohjelma

Tutustu monipuoliseen luentotarjontaan ja muihin ohjelmatietoihin ohjelma-välilehdellä.

Luennoitsijat

Tutustu etukäteen Kuntotestauspäivien luennoitsijoihin luennoitsijat-välilehdellä.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

Kuntotestauspäivät 26.–27.3.2020 on maksullinen seminaari.

  • Normaalihinta: 290 €
  • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 235 €
  • Opiskelijahinta**: 150 €
  • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 120 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.

** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Hinnat sisältävät seminaarimateriaalin, ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit torstaina ja perjantaina sekä torstain iltatilaisuuden buffet-illallisen. Lauantain ruokailut ja kahvit ovat omakustanteisia. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 4.3.2020. Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Kuntotestauspäivien osallistuminen ALV 0 %.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE KUNTOTESTAUSPÄIVILLE

 

Valmennuksen ekstrapäivä lauantaina 28.3. on maksuton tapahtuma, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.3.2020.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE VALMENNUKSEN EKSTRAPÄIVÄÄN

HUOM! Mikäli Valmennuksen ekstrapäivän ennakkoilmoittautumista ei ole peruttu 19.3.2020 mennessä sähköpostitse linda.raivioa(at)lts.fi, niin veloitamme 50 euroa peruutuskuluina.

Lauantain tarjoilut ovat omakustanteiset. Tilaa valitsemasi tarjoilut etukäteen Pajulahden verkkokaupasta. Tulosta tai tallenna kuitti ostoksestasi, tämä tulee voida esittää tarjopiluja noudettaessa.

Peruutusehdot

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on perjantai 6.3.2020. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(a)lts.fi).

Iltatilaisuus

Iltatilaisuus järjestetään Pajulahden Ravintola Iso-Kukkasessa torstaina 26.3.2020 klo 20.00 alkaen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen. Illanvietto ja buffet-illallinen kuuluvat seminaarin hintaan.

Majoitus

Majoituskiintiö on varattu Pajulahdesta, osallistujat varaavat ja maksavat itse majoituksen varaukset@pajulahti.com, 044 775 5220 tai 044 775 5230.
Varaukset koodilla KTP20.

Majoitushinnat:
Hotellitasoinen majoitus 2-3 hengen huoneissa 65 € / hlö / vrk, sis. aamiaisen
Opistotasoinen majoitus 2-3 hengen huoneissa 45 € / hlö/ vrk, sis. aamiaisen
1 hengen huonelisä (rajoitetusti) 30 € / hlö / vrk

Media-akkreditointi ja haastattelypyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Kuntotestauspäiville ja valmennuksen ekstrapäivään! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon 16.3. mennessä sähköpostitse: riitta-ilona.hurmerinta(at)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä seminaarissamme. Otathan todisteen mukaasi tapahtumaan. Saat PRESS-kulkuluvan Liikuntatieteellisen Seuran infopisteeltä.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa sekä LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä sekä hyödynnetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Toivomme aktiivista twiittausta sekä kysymyksien esittämistä ja kommentointia myös Twitterin kautta. Tapahtuman aihetunniste sosiaalisen median kanavissa on #KTP20.

KTP20 sosiaalisen median kanavissamme:

 

Lisätietoja:

Jonne Kamsula (ohjelma)
puh. 010 778 6606
jonne.kamsula(at)lts.fi
 
Linda Raivio (ilmoittautuminen)
puh. 010 778 6602
linda.raivio(at)lts.fi

 
Seminaarin järjestäjä: Liikuntatieteellinen Seura ry ja Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä yhteistyössä Liikuntakeskus Pajulahden kanssa.

 

 

 

 

Lämpimästi tervetuloa seminaariin!

Kuntotestauspäivien 2020 logo, jossa lukee tapahtuman nimi ja päivämäärät.