Milloin

15.12.2021-15.12.2021

Missä

Helsinki, webinaari

Koululaisten ja varusmiesten fyysinen toimintakyky 2021

Miltä näyttää lasten ja nuorten fyysinen toimintakyky uusimpien Move!-mittausten ja varusmiesten kuntotestien valossa? Vaikuttaako korona? Entä kestääkö kansanterveys ja -talous sekä puolustuskyky?

Tervetuloa kuulemaan uusinta tietoa lasten ja nuorten sekä varusmiesten fyysisestä toimintakyvystä. Koululaisten ja varusmiesten fyysinen toimintakyky 2021 -tilaisuudessa 15.12.2021 kello 9.30-12.00 julkistetaan vuoden 2021 Move!-mittausten ja varusmiesten kuntotestien tulokset. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan asiantuntijoiden näkemyksiä lasten ja nuorten sekä varusmiesten fyysisen toimintakyvystä ja sen yhteiskunnallisista vaikutuksista.

Tilaisuutta voi seurata etänä tai paikan päällä Säätytalolla, Helsingissä (Huom! paikan päällä osallistujamäärä rajattu 60 henkilöön, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä). Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen 9.12 mennessä.

Tilaisuuden järjestävät valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus, Puolustusvoimat sekä puolustusministeriö.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen valtion liikuntaneuvoston verkkosivuilla