Milloin

11.12.2019-11.12.2019

Missä

Kansallismuseo, Mannerheimintie 34, Helsinki

Doping E-learning ToolS - DELTS Conference

A-klinikkasäätiön Dopinglinkki järjestää Suomen EU-puheenjohtajakaudella kansainvälisen ja maksuttoman DELTS-projektin loppukonferenssin keskiviikkona 11.12.2019 Kansallismuseossa Helsingissä.

DELTS-projekti on Dopinglinkin koordinoima koulutukseen ja kuntodopingiin liittyvä yhteistyökumppanuushanke Erasmus+ Sport 2017 -ohjelmassa. Erasmus+ Sport on Euroopan unionin koulutus-, tutkimus- ja urheiluohjelma, joka kannustaa urheilu- ja liikuntaorganisaatioita eurooppalaiseen yhteistyöhön. Dopinglinkki on Suomen ainoa kuntodopingaineiden käyttäjille tai käyttäjien läheisille tarkoitettu sähköinen terveysneuvontapalvelu, joka rahoituksesta vastaa yhteistyössä STEA ja OKM.  

Hankkeen yksi päätavoitteista on ennaltaehkäistä kuntoilijoiden dopingaineiden käyttöä arvioimalla Dopinglinkissä tuotettuja liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille  suunnattuja verkkokoulutuksia EU-maissa. Hanketulosten lisäksi konferenssissa kuullaan esityksiä useilta kansainvälisiltä asiantuntijoilta, jotka lähestyvät doping-teemaa eri näkökulmista. Konferenssin avaa kulttuuri- ja tiedeministeri Hanna Kosonen.

Tilaisuus on suunniteltu erityisesti eri alojen, kuten esimerkiksi liikunnan, terveydenhuollon ja opetusalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään kuntodopingin käyttäjiä, alan tutkijoille ja viranomaistahoille.

Ilmoittautuminen konferenssiin 1.12.2019 mennessä tapahtumasivustolla. Tilaisuuden kielenä on englanti ja sitä voi seurata myös striimattuna.


Lisätietoa ja ilmoittautuminen >>