Uudistimme lts.fi-sivustomme

Verkkosivu-uudistuksessa tavoitteenamme oli toteuttaa hyvin palvelevat ja selkeät verkkosivut, jotka mahdollistavat jatkossa paremman jäsenpalvelun sekä monipuolisemman verkkoviestinnän.

Liikunta & Tiede -osiosta löytyy Liikunta & Tiede -lehden lisäksi blogimme ja vertaisarvioidut tutkimusartikkelit. Tutkittua & sovellettua -otsakkeen alta pääsee kuntotestauksen, liikuntalääketieteen ja soveltavan liikunnnan aihekokonaisuuksiin. Sieltä löytyy myös tietoa LTS:n julkaisuista ja listaus tuoreista alan väitöstutkimuksista. Seuraamme koskevat asiat löytyvät yläbannerissa olevan LTS-otsikon alta ja tapahtumatietoutta jaamme etusivun lisäksi Tapahtumat-osiossa.

Tuotamme jatkuvasti lisää sisältöä sivustolle, etenkin tuoretta tutkimustietoa ja aiemmin ilmestyneitä Liikunta & Tiede -lehtiä sekä muuta vanhempaa materiaalia on tulossa. Kehitämme samalla toimintaamme avoimen tiedejulkaisemisen osalta.

Olemme huomioineet EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia ja viimeistelemme syksyyn mennessä sivustomme vastaamaan Suomessa 1.4.2019 voimaan tulleen lain määrittelemää verkkopalveluiden AA-tasoa. Mikäli havaitset sivustomme toiminnoissa tai sisällöissä jotain sellaista, joka hankaloittaa sivuston käyttöä, niin ilmoitathan siitä meille.

Eikä tässä vielä kaikki: Sivustouudistuksemme saa jatkoa, kun toteutamme englanninkielisen sportscience.fi-sivuston ja vaihdamme fkm.fi-sivuston myös tälle uudelle verkkoalustalle. Näiden uudistusten toivomme valmistuvan syksyyn mennessä.

Tervetuloa hyödyntämään sivustoamme ja antamaan palautetta!

Lisätietoa: tiedeviestijä Riitta-Ilona Hurmerinta, riitta-ilona.hurmerinta(at)lts.fi.

Anna palautetta verkkosivuistamme