LTS:n toiminta koronaviruspandemian aikana

PÄIVITYS: 14.5.2020

Liikuntatieteellinen Seura noudattaa toiminnassaan Suomen hallituksen ja muiden viranomaisten linjauksia, säädöksiä ja ohjeistuksia koronavirustilanteen aikana.

Olemme siirtäneet kaikki kevään 2020 suuret tapahtumamme pidettäväksi myöhemmin. Henkilökuntamme on ohjeistettu etätyöskentelyyn, joten toimistomme on kiinni ainakin kesäkuun puoliväliin saakka. Henkilökunnan tavoittaa sähköpostitse ja puhelimitse. Kokoukset ja tapaamiset pyritään järjestämään etäyhteyksin.

Liikuntatieteellisen Seuran vuosikokous pidettiin 2.4.2020 kokouskutsun mukaisesti. Vuosikokoukseen pystyi poikkeuksellisesti osallistumaan etäyhteydellä.

Soveltavan liikunnan symposio oli tarkoitus järjestää 4.6.2020, mutta siirsimme sen pidettäväksi 3.9.2020.

Vuoden 2020 Kuntotestauspäivät piti järjestää 26.–27.3. ja valmennuksen ekstrapäivä 28.3., mutta siirsimme tapahtumat huhtikuulle 2021.

 

Koronavirus ja liikunta teemasivu

Olemme koonneet koronavirukseen ja liikkumiseen liittyvää tietoutta hyödynnettäväksi teemasivustolle.

Tutkittua tietoa avoimesti ja maksutta

Vastuullisena tiedekustantajana ja liikuntatiedon välittämiseen keskittyvänä tieteellisenä seurana haluamme helpottaa koronavirusepidemian aikana pääsyä tiedon äärelle. Tahdomme osaltamme turvata opiskelijoille ja tutkijoille sekä kaikille muillekin tutkitusta liikuntatiedosta kiinnostuneille mahdollisuuden päästä hyödyntämään tietoaineistoja. Tarjoamme maksutta saataville kolme tuoreinta Liikunta & Tiede -lehteämme. Lisäksi olemme koonneet linkkilistan sivustoltamme pdf-muodossa löytyviin tutkimuksiin ja selvityksiin sekä muuhun verkkoaineistoomme. Hyödynnä tutkittua tietoa.

 

Lisätietoa koronavirustilanteesta Suomessa: