Tukea tiedeviestintään

Tiedeviestintää tarvitaan enemmän kuin koskaan. Muuttuva mediaympäristö, perinteisen asiantuntijuuden murros ja tieteen vapauden rajoitukset haastavat tieteellisen tiedon leviämistä. Samalla tieteeltä vaaditaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Kokosimme tietoa omasta tutkimuksesta viestimiseen sekä tiedeviestinnän kentän ymmärtämiseen.

Tarjoamme Liikuntatieteellisessä Seurassa monia mahdollisuuksia liikunta- ja terveystieteistä viestimiseen. Julkaisemme Liikunta & Tiede -lehdessä opiskelijoiden ja tutkijoiden kirjoituksia sekä vertaisarvioituja tutkimusartikkeleja. Ohjaamme kirjoitustyötä ja annamme palautetta. Lisäksi voit osallistua tieteellisiin seminaareihimme ja esitellä tutkimustasi niiden yhteydessä järjestettävissä tutkimuskilpailuissa.

Syvennä tietoasi tiedeviestinnästä

Tutkittua tietoa ja tiedeviestintää Liikunta & Tiede -lehdessä

Osallistu tutkimuskilpailuihin

Muita tiedeviestintävinkkejä

Apua ja neuvoja kirjoittamiseen

Liikunnan ajankohtaisia tutkimusuutisia

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan verkkosivuilta löydät ajankohtaisia tiedotteita liikuntatieteestä. Tiedotteen lopussa on aina linkki alkuperäiseen tutkimusartikkeliin. Tutustu liikuntatieteellisen tiedekunnan verkkosivuihin täällä.

Liikunta & Tiede -lehti julkaisee tutkimusuutisia. Tarjoamme myös verkossa ajankohtaista tutkimustietoa liikuntatieteen eri alueilta. Tutustu tutkimusuutisiin täällä.

Myös UKK-instituutti julkaisee tutkimusuutisia verkkosivuillaan. Tutustu UKK-instituutin tutkimusuutisiin täällä.

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin