@ltsfi: @VLN_1920 on laatinut selvityksen koronaviruksen akuuteista vaikutuksista liikuntatoimialaan. Valtaosa toimijoista selviytyi kriisistä nopeilla sopeuttamistoimilla. Seurakenttä ei romahtanut. Suurimmat tappiot koskettivat yksityistä sektoria. Lue raportti: https://t.co/Cshe7ir5lt

ke 17. kesäkuuta 2020 11.55.58

@VLN_1920 on laatinut selvityksen koronaviruksen akuuteista vaikutuksista liikuntatoimialaan. Valtaosa toimijoista selviytyi kriisistä nopeilla sopeuttamistoimilla. Seurakenttä ei romahtanut. Suurimmat tappiot koskettivat yksityistä sektoria. Lue raportti: https://t.co/Cshe7ir5lt

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin

LTS:n tieteelliset seminaarit 2020

Muita tulevia tapahtumia