@ltsfi: Valtioneuvosto on julkaissut ministeri Lauri Tarastin selvityksen huippu-urheilulain tarpeellisuudesta. Selvityksen johtopäätös on, että erillinen huippu-urheilulaki ei nykyoloissa ole tarpeellinen. Lue selvitys: https://t.co/pmN4fEaMqx

ke 10. kesäkuuta 2020 12.28.34

Valtioneuvosto on julkaissut ministeri Lauri Tarastin selvityksen huippu-urheilulain tarpeellisuudesta. Selvityksen johtopäätös on, että erillinen huippu-urheilulaki ei nykyoloissa ole tarpeellinen. Lue selvitys: https://t.co/pmN4fEaMqx

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin

LTS:n tieteelliset seminaarit 2020

Muita tulevia tapahtumia