@ltsfi: Urheileva nainen, osallistu kyselytutkimukseen, jossa selvitetään kuukautiskiertoa, hormaanista ehkäisyä ja urheilemista. Toteuttajina @JYUsport_health @KIHUFinland ja @Olympiakomitea Lisätietoa: https://t.co/tMIL4fgZU7 #urheilu #nainen #kuukautiset #ehkäisy #tiede #tutkimus

ti 23. kesäkuuta 2020 10.43.33

Urheileva nainen, osallistu kyselytutkimukseen, jossa selvitetään kuukautiskiertoa, hormaanista ehkäisyä ja urheilemista. Toteuttajina @JYUsport_health @KIHUFinland ja @Olympiakomitea Lisätietoa: https://t.co/tMIL4fgZU7 #urheilu #nainen #kuukautiset #ehkäisy #tiede #tutkimus

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin

LTS:n tieteelliset seminaarit 2020

Muita tulevia tapahtumia