@ltsfi: Tutkittua tietoa ja käytännön ohjeita aktiiviliikkujille ja urheilijoille koronavirusepidemiakauteen julkaistiin Liikunta & Tiede lehdessä. "COVID-19 – uusi haaste myös urheilijoille" luettavissa: https://t.co/IWXVLzjIqf #koronafi #koronavirus #liikunta #urheilu #terveys #tiede

ti 9. kesäkuuta 2020 14.12.38

Tutkittua tietoa ja käytännön ohjeita aktiiviliikkujille ja urheilijoille koronavirusepidemiakauteen julkaistiin Liikunta & Tiede lehdessä. "COVID-19 – uusi haaste myös urheilijoille" luettavissa: https://t.co/IWXVLzjIqf #koronafi #koronavirus #liikunta #urheilu #terveys #tiede

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin

LTS:n tieteelliset seminaarit 2020

Muita tulevia tapahtumia