@ltsfi: Normaalioloissa odottaisimme tänään 13.6. innolla Huuhkajien ensiesiintymistä EM-tasolla. Mutta miten Suomi ylsi jalkapallon arvokisoihin? Urheilumuseon erikoistutkija Jouni Lavikainen taustoittaa. Teksti on julkaistu Liikunta & Tieteen numerossa 3/2020. https://t.co/XjC9CXKzez

la 13. kesäkuuta 2020 09.24.42

Normaalioloissa odottaisimme tänään 13.6. innolla Huuhkajien ensiesiintymistä EM-tasolla. Mutta miten Suomi ylsi jalkapallon arvokisoihin? Urheilumuseon erikoistutkija Jouni Lavikainen taustoittaa. Teksti on julkaistu Liikunta & Tieteen numerossa 3/2020. https://t.co/XjC9CXKzez

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin

LTS:n tieteelliset seminaarit 2020

Muita tulevia tapahtumia