@ltsfi: LTS järjestää 8.10.20 @PajulahtiNews ja @FinnParalympic kanssa yhteistyössä Vammaisurheilun testaamisen kehittämispäivän. Ilmaisessa seminaarissa keskustellaan mm. testaamisen nykytilasta ja jaetaan hyviä käytäntöjä. Merkitse päivämäärä jo nyt kalenteriin! https://t.co/e8vB3fnNUl

ma 15. kesäkuuta 2020 09.01.39

LTS järjestää 8.10.20 @PajulahtiNews ja @FinnParalympic kanssa yhteistyössä Vammaisurheilun testaamisen kehittämispäivän. Ilmaisessa seminaarissa keskustellaan mm. testaamisen nykytilasta ja jaetaan hyviä käytäntöjä. Merkitse päivämäärä jo nyt kalenteriin! https://t.co/e8vB3fnNUl

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin

LTS:n tieteelliset seminaarit 2020

Muita tulevia tapahtumia