@ltsfi: Liikunta & Tieteen toimituspäällikkö Jouko käymässä Vierumäellä. Ei patsasta kaatamassa, mutta ei pyhiinvaelluksellakaan. Tahko Pihkala oli aikansa lapsi - hyvässä ja pahassa. Ja yksi Liikuntatieteellisen Seuran perustajista. #liikunta #urheilu #Vierumäki https://t.co/XeJUcHjxsc https://t.co/Cs3QWErw1f

la 27. kesäkuuta 2020 12.58.18

Liikunta & Tieteen toimituspäällikkö Jouko käymässä Vierumäellä. Ei patsasta kaatamassa, mutta ei pyhiinvaelluksellakaan. Tahko Pihkala oli aikansa lapsi - hyvässä ja pahassa. Ja yksi Liikuntatieteellisen Seuran perustajista. #liikunta #urheilu #Vierumäki https://t.co/XeJUcHjxsc https://t.co/Cs3QWErw1f

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin

LTS:n tieteelliset seminaarit 2020

Muita tulevia tapahtumia