@ltsfi: Jyväskylän yliopisto käynnistää Koululiikuntaa kaikille -täydennyskoulutuksen tammikuussa 2021. Koulutus pureutuu mm. liikunnan arviointiin ja -opetukseen heterogeenisessa ryhmässä. Aiheina ovat esim. yksilöllisten suunnitelmien tekeminen ja kolmiportainen tuki liikunnassa. https://t.co/3jxHznjiTB

to 11. kesäkuuta 2020 13.13.18

Jyväskylän yliopisto käynnistää Koululiikuntaa kaikille -täydennyskoulutuksen tammikuussa 2021. Koulutus pureutuu mm. liikunnan arviointiin ja -opetukseen heterogeenisessa ryhmässä. Aiheina ovat esim. yksilöllisten suunnitelmien tekeminen ja kolmiportainen tuki liikunnassa. https://t.co/3jxHznjiTB

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin

LTS:n tieteelliset seminaarit 2020

Muita tulevia tapahtumia