@ltsfi: Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2020─30.9.2021 väliselle ajalle tiedeviestijällemme sijaista suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan LTS:n viestintää. Hakuaika päättyy 18.6.2020. Lisätietoa ja hakuohjeet: https://t.co/sChOgcSIt0 #tiedeviestintä #työpaikka #rekry

ma 8. kesäkuuta 2020 09.54.03

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2020─30.9.2021 väliselle ajalle tiedeviestijällemme sijaista suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan LTS:n viestintää. Hakuaika päättyy 18.6.2020. Lisätietoa ja hakuohjeet: https://t.co/sChOgcSIt0 #tiedeviestintä #työpaikka #rekry

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin

LTS:n tieteelliset seminaarit 2020

Muita tulevia tapahtumia