Ajankohtaista

 

SOVELTAVAN LIIKUNNAN TUTKIJATAPAAMINEN 13.12.2017 JYVÄSKYLÄSSÄ

Soveltavan liikunnan tutkijatapaaminen tarjoaa kohtaamis- ja oppimispaikan kaikille alan tutkimuksesta kiinnostuneille, niin opiskelijoille, kokeneille tutkijoille kuin alan muille toimijoille.

Maksuton tapaaminen järjestetään keskiviikkona 13.12.2017 Jyväskylän yliopistolla.

Tapaamisen ohjelmassa on mm. paraurheilun testausdemo, tutkimusmetodi-työpaja ja tutkimusesittelyitä. Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu täältä.

Tutkijatapaamisen järjestävät Liikuntatieteellinen Seura, Jyväskylän yliopisto ja Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU. Lisätietoja: saku.rikala@lts.fi tai 010 778 6605.

 

ERITYISLIIKUNNANOHJAAJIEN TYÖSEMINAARIN 2017 VIDEOTALLENNE KATSOTTAVISSA

Erityisliikunnanohjaajat ja muut soveltan liikunnan parissa työskentelevät kokoontuivat 10.11.2017 Tampereelle työseminaariin, joka pidettiin Apuväline-messujen yhteydessä. Seminaarissa käsiteltiin mm. soveltavaa liikuntaa ja sosiaalista mediaa, soveltavan liikunnan ja erityisliikunnan käsitteitä sekä kuultiin lyhyitä tietoiskuja ajankohtaisista asioista, kuten kehitteillä olevasta vammaiskortista. Seminaarin videotalenne on katsottavissa täältä.

 

IX SOVELTAVAN LIIKUNNAN PÄIVÄT 21.-22.8.2018 HELSINGISSÄ

Vuodesta 1986 lähtien järjestetyt Erityisliikunnan päivät uudistuvat. Ensi vuonna soveltavasta liikunnasta kiinnostuneet kokoontuvat Soveltavan liikunnan päiville 21.–22.8.2018 ammattikorkeakoulu Arcadaan, Helsinkiin.

Päivillä tullaan perehtymään soveltavan liikunnan ajankohtaisiin kysymyksiin entistä laaja-alaisemmin. Luvassa mielenkiintoisia luentoja, teemasessioita ja käytännön demoja soveltavasta liikunnasta sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävästä liikunnasta. Lisää tietoa päivistä myöhemmin talven aikana!

 

LTS ARVIOI VALTIONHALLINNON TOIMENPITEET SOVELTAVASSA LIIKUNNASSA

Liikuntatieteellinen Seura toteuttaa arvioinnin valtionhallinnon toimenpiteistä soveltavan liikunnan alueella. Arviointi tuottaa kokonaiskuvan valtionhallinnon tavoitteista, toimenpiteistä ja toiminnan tuloksellisuudesta. Toimintaa arvioidaan asetettujen tavoitteiden ja tehtävien suunnassa. Arviointi kohdistuu valtionhallinnon kaikkiin sektoreihin, ei vain liikuntahallintoon. Arviointi toteutetaan ajalla 9/2017−3/2018.

Lisätietoa arvioinnista täältä.

 

APA NORDIC CONFERENCE 22-23.11.2017, HALMSTAD

Seuraavan APA Nordic Conferencen aika- ja paikka ovat selvinneet: Konferenssi järjestetään 22-23.11.2017 Halmstadin yliopistossa Ruotsissa.

APA Nordic Conferences on joka toinen vuosi järjestettävä soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun pohjoismainen seminaari ja koulutustilaisuus. Ensimmäisen kerran konferenssi järjestettiin vuonna 2015 Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa.