Ajankohtaista

SOVELTAVAN LIIKUNNAN TUTKIJATAPAAMINEN 13.12.2017 JYVÄSKYLÄSSÄ

Soveltavan liikunnan tutkijatapaaminen kokosi 40 alan tutkimuksesta kiinnostunutta 13.12.2017 Jyväskylään. Tapaamisen ohjelmassa oli mm. paraurheilun testausdemo, tutkimusmetodi-työpaja ja tutkimusesittelyitä. Tutustu tapaamisen yhteenvetoon ja esityksiiin täältä.

 

ERITYISLIIKUNNANOHJAAJIEN TYÖSEMINAARIN 2017 VIDEOTALLENNE KATSOTTAVISSA

Erityisliikunnanohjaajat ja muut soveltan liikunnan parissa työskentelevät kokoontuivat 10.11.2017 Tampereelle työseminaariin, joka pidettiin Apuväline-messujen yhteydessä. Seminaarissa käsiteltiin mm. soveltavaa liikuntaa ja sosiaalista mediaa, soveltavan liikunnan ja erityisliikunnan käsitteitä sekä kuultiin lyhyitä tietoiskuja ajankohtaisista asioista, kuten kehitteillä olevasta vammaiskortista. Seminaarin videotalenne on katsottavissa täältä.

 

IX SOVELTAVAN LIIKUNNAN PÄIVÄT 21.-22.8.2018 HELSINGISSÄ

Vuodesta 1986 lähtien järjestetyt Erityisliikunnan päivät uudistuvat. Ensi vuonna soveltavasta liikunnasta kiinnostuneet kokoontuvat Soveltavan liikunnan päiville 21.–22.8.2018 ammattikorkeakoulu Arcadaan, Helsinkiin.

Päivillä tullaan perehtymään soveltavan liikunnan ajankohtaisiin kysymyksiin entistä laaja-alaisemmin. Luvassa mielenkiintoisia luentoja, teemasessioita ja käytännön demoja soveltavasta liikunnasta sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävästä liikunnasta. Lisää tietoa päivistä myöhemmin talven aikana!

 

LTS ARVIOI VALTIONHALLINNON TOIMENPITEET SOVELTAVASSA LIIKUNNASSA

Liikuntatieteellinen Seura toteuttaa arvioinnin valtionhallinnon toimenpiteistä soveltavan liikunnan alueella. Arviointi tuottaa kokonaiskuvan valtionhallinnon tavoitteista, toimenpiteistä ja toiminnan tuloksellisuudesta. Toimintaa arvioidaan asetettujen tavoitteiden ja tehtävien suunnassa. Arviointi kohdistuu valtionhallinnon kaikkiin sektoreihin, ei vain liikuntahallintoon. Arviointi toteutetaan ajalla 9/2017−3/2018.

Lisätietoa arvioinnista täältä.