Ajankohtaista

LIIKUNTAA ESTEETTÄ!-SEMINAARI 4.4.2017 SEINÄJOELLA

Kuntoutussäätiön toteuttama Liikunta ja osallisuus -hanke järjestää soveltavaa liikuntaa ja sen edistämisen eteen tehtävää alueellista yhteistyötä käsittelevän Liikuntaa estettä! Yhteistyöllä kohti liikunnan tasa-arvoa -seminaarin tiistaina 4.4.2017 klo 12.30-16 Seinäjoella. Seminaarissa esiintyvät niin valtakunnalliset vaikuttajat, käytännön toimijat kuin soveltavan liikunnan harrastajatkin. Seminaarissa tarjotaan käytännön kokemustietoa ja oivalluksia yhteistyön edistämisestä ja hyvistä käytännöistä.

Seminaariin tulee ilmoittautua tiistaihin 28.3. klo 12 mennessä. Lisätietoa seminaarista täällä.

 

VÄLIANALYYSI: MISSÄ MENNÄÄN SOVELTAVASSA LIIKUNNASSA?

Kahdeksansilla Erityisliikunnan päivillä 2014 annettiin perinteiseen tapaan suosituksia soveltavan liikunnan kehittämistyölle. Erityisliikunnan päivien puolivälin rajapyykki on jo ohitettu ja vuoden 2018 päivät lähestyvät. On aika välianalyysille: Missä mennään suosituksissa ja soveltavan liikunnassa ylipäänsä sekä mitä haasteita on näköpiirissä?

Arvio suositusten nykytilasta on luettavissa täältä!

 

SOVELTAVAN LIIKUNNAN KOULUTTAJATAPAAMINEN 2017

Tervetuloa Soveltavan liikunnan kouluttajatapaamiseen 18.5.2017 Liikuntakeskus Pajulahteen.

Tapaamisessa vaihdetaan tietoja ja ajatuksia soveltavan liikunnan opetuksen ja koulutuksen ajankohtaisista asioista sekä käydään keskustelua alan koulutuksen kehittämistarpeista. Tapaamisessa on tarkoitus myös toteuttaa työpaja, jossa osallistujat saavat uutta tietoa ja osaamista työnsä tueksi.

Tarkempaa tietoa ohjelmasta ja ilmoittautumisesta myöhemmin. Tapaaminen on maksuton.

Tapaamisen järjestävät Liikuntatieteellinen Seura ja Liikuntakeskus Pajulahti.

Lisätietoja: saku.rikala@lts.fi tai 010 778 6605

 

APA NORDIC CONFERENCE 22-23.11.2017, HALMSTAD

Seuraavan APA Nordic Conferencen aika- ja paikka ovat selvinneet: Konferenssi järjestetään 22-23.11.2017 Halmstadin yliopistossa Ruotsissa.

APA Nordic Conferences on joka toinen vuosi järjestettävä soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun pohjoismainen seminaari ja koulutustilaisuus. Ensimmäisen kerran konferenssi järjestettiin vuonna 2015 Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa.