Ajankohtaista

 

SOVELTAVAN LIIKUNNAN KOULUTTAJAT KOHTASIVAT PAJULAHDESSA

Soveltavan liikunnan opettajat, kouluttajat ja muut alan toimijat kohtasivat kouluttajatapaamisessa 18. toukokuuta Liikuntakeskus Pajulahdessa.

Tapaamisessa vaihdettiin ajatuksia soveltavan liikunnan koulutuksen ajankohtaisista asioista ja kehittämisestä. Asiantuntijaesityksissä kuultiin käytännön esimerkkejä, joilla voidaan tukea opiskelijoiden soveltavan liikunnan osaamista. Päivä päättyi työpajoihin, jossa osallistujat saivat uutta tietoa ja osaamista työnsä tueksi.

Tutustu tapaamisen antiin täällä.       

Lisätietoja: saku.rikala@lts.fi tai 010 778 6605

 

KAKSOISSTRATEGIALLA KOHTI YHDENVERTAISUUTTA JA TASA-ARVOA EDISTÄVÄÄ LIIKUNTATUTKIMUSTA

Liikuntatutkimuksessa tarvitaan jatkossakin eri väestö- ja vähemmistöryhmiin kohdennettuja tutkimuksia, mutta myös yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo-periaatteiden sisällyttämistä poikkileikkaavasti tutkimushankkeisiin, toteaa soveltavan liikunnan koulutus- ja tutkimustyöryhmä.

Lue koko kannanotto täältä.

 

VÄLIANALYYSI: MISSÄ MENNÄÄN SOVELTAVASSA LIIKUNNASSA?

Kahdeksansilla Erityisliikunnan päivillä 2014 annettiin perinteiseen tapaan suosituksia soveltavan liikunnan kehittämistyölle. Erityisliikunnan päivien puolivälin rajapyykki on jo ohitettu ja vuoden 2018 päivät lähestyvät. On aika välianalyysille: Missä mennään suosituksissa ja soveltavan liikunnassa ylipäänsä sekä mitä haasteita on näköpiirissä?

Arvio suositusten nykytilasta on luettavissa täältä!

 

APA NORDIC CONFERENCE 22-23.11.2017, HALMSTAD

Seuraavan APA Nordic Conferencen aika- ja paikka ovat selvinneet: Konferenssi järjestetään 22-23.11.2017 Halmstadin yliopistossa Ruotsissa.

APA Nordic Conferences on joka toinen vuosi järjestettävä soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun pohjoismainen seminaari ja koulutustilaisuus. Ensimmäisen kerran konferenssi järjestettiin vuonna 2015 Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa.