LTS jäsenyys

Liity jäseneksi!

Liikuntatieteellinen Seura välittää tietoa ja tarjoaa vaikuttamisen väylän kaikille liikuntatutkimuksesta ja liikunnan taustoista kiinnostuneille.

 

Liikuntatieteellinen Seura ry (LTS) on liikunnan tutkijoiden, ammattilaisten ja opiskelijoiden sekä liikuntatiedosta kiinnostuneiden järjestö. Yhteisöjäseniksi voivat liittyä myös liikuntatieteitä edistävät oikeustoimikelpoiset yhteisöt. Liikuntatieteellinen Seura on kanavasi tutkimuksen ja tiedonvälityksen alueella. Valitse sinulle sopivin jäsenyys ja tule mukaan toimintaan. Voit antaa jäsenyyden myös lahjaksi tai liittyä kannatusjäseneksi.

Julkaisemme Liikunta & Tiede -lehteä sekä julkaisusarjoja (Julkaisusarja, Impulssisarja sekä Tutkimuksia ja selvityksiä -sarja). Järjestämme myös koulutustapahtumia sekä virittämme keskustelua liikuntakulttuurista ja -politiikasta.

Jäsenmaksuun sisältyy mm. Liikunta & Tiede -lehti. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan (1.1. - 31.12.). Liittyessäsi kesken vuotta ja maksaessasi kuluvan vuoden jäsenmaksun, saat kaikki jo ilmestyneet lehdet takautuvasti kerralla postitse.

 

Liikuntatieteellinen Seura on kanavasi tutkimuksen ja tiedonvälityksen alueella. Tervetuloa jäseneksi!