LTS:n Impulssi-sarja

Impulssi-sarjassa julkaistaan ajankohtaisia yhteenvetoja ja puheenvuoroja, joilla on yleensä myös liikuntapoliittinen ulottuvuus – tekstejä, joille aikakauslehti on liian ahdas ja kirja turhan lavea.

IMPULSSI tähtää kiihokkeeseen ja sysäykseen (lat. pulsus=sysäys): liikuntakulttuurin, -politiikan ja -tieteen liikahduksiin sekä lukijan herättämiseen ja innostamiseen.

IMPULSSIssa on lupa yrittää jotain uutta, sisällöllisesti ja tyylillisesti; karsia, pelkistää ja vetää yhteen; innostua ja olla kriittinen.

*************************************************************************************************************************

Tilaukset toimitetaan 2 luokan postina tai postipakettina. Toimitusaika on 3-14 päivää. Mikäli tilauksesi on kiireellinen, mainitse siitä tilauksen yhteydessä. Lasku tulee julkaisun mukana tai ilmoittamaasi osoitteeseen, maksuehto on 14 pv netto. Jos laskutusosoite paperilaskulle on eri kuin toimitusosoite lisätään toimituskuluihin 1 €. Jos tilaus ei onnistu, ostoskori saattaa edellyttää evästeiden käyttöönottoa selaimessa.

Toimituskulut
3.50 € / 1 kpl
5.50 € / 2 kpl
7 € / 3-4 kpl
useamman kappaleen tilauserissä tarkista toimituskulut linda.raivio(a)lts.fi.