Liikuntatieteen päivien ohjelma julkaistu ja ilmoittautuminen avattu!

Liikuntatieteen päivillä 2017 juhlitaan 100-vuotiasta Suomea esittelemällä suomalaisen liikuntatutkimuksen kirjoa. Tutustu päivien ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Liikuntatieteen päivät 2017 järjestetään 30.8.-1.9.2017 Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Päivien ohjelma koostuu tuttuun tapaan huippuluennoista, ajankohtaisista teemasessioista ja tutkimusesittelyistä sekä tutkimuskilpailusta.

Päivien ulkomaisiksi pääluennoitsijoiksi on kutsuttu professorit Stephen Harridge, Peter Krustrup ja Glyn C. Roberts. Kotimaisina pääluennoitsijoina ovat professorit Taina Rantanen, Marketta Kyttä ja Sarianna Sipilä. Päivien pääpuhujien esittelyt on luettavissa täältä.

Päivien monipuolisissa teemasessioissa käsitellään ajankohtaisia liikuntakulttuurin kysymyksiä tuoreen tutkimustiedon valossa. Sessiossa tarkastellaan geenien ja liikunnan suhdetta, yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, liikuntakasvatusta elämänkulussa, liikuntamotivaatiota, liikkumisympäristöjä, vesiliikuntaa, liikuntatutkimuksen tilaa sekä urheiluliikettä eettisestä näkökulmasta. Teemasessioiden tarkempi sisältö ja puhujat julkaistaan kevään aikana.

Päivien tutkimusesittelyissä esitellään kymmenien uusien suomalaisten liikuntatutkimusten tuloksia. Esitysten jättöaika päättyy 26.5.2017. Ohjeet osallistumiseen löytyvät täältä.

Tutustu päivien koko ohjelmaan täällä ja ilmoittaudu mukaan!