Uusi fkm.fi-verkkosivu avattu ja Kuntotestausverkoston FKM -ryhmä perustettu Facebookiin!

Olemme avanneet Fyysisen kunnon mittaaminen – käsi- ja oppikirja kuntotestaajille -teoksen rinnalle verkkosivuston: www.fkm.fi ja Kuntotestausverkosto FKM -Facebook-ryhmän.

Liikuntatieteellinen Seura haluaa vahvistaa kuntotestauksen aihepiiriin liittyvän luotettavaan tutkittuun tietoon perustuvan tieteellisen tiedon ja käytännön kokemusperustaisen (evidence-based knowledgement) tiedonvälityksen kehittämistä vuorovaikutuksessa liikunnan ja terveystieteiden alan tutkijoiden, asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa.

Tavoitteena on FKM-verkkosivuston ja Facebook-ryhmän avulla välittää tutkimustietoa ja keskustella tiedon soveltamisesta sekä vahvistaa alan toimijoiden osaamista, testauksen laatua ja turvallisuutta. Oleellinen osa laadukasta testaustoimintaa on varmistaa testaustiedon siirtyminen liikkujan tai valmentaja–urheilija-parin käyttöön sekä käytännön ohjeiksi liikunnan ja valmentautumisen tueksi. Tätä rajapintaa haluamme myös kehittää.

Facebook-ryhmässä on lisäksi tarkoitus herättää keskustelua kuntotestauksesta Suomessa sekä vaihtaa ajatuksia tuoreesta Fyysisen kunnon mittaaminen -kirjasta ja sen hyödyntämisestä. Toivomme saavamme ryhmän kautta palautetta kirjasta ja FKM-verkkosivustosta, jotta voimme tarjota jatkossakin hyödyllistä tietosisältöä.

Tervetuloa mukaan Kuntotestausverkoston FKM -Facebook-ryhmään ja aktiivisesti hyödyntämään jatkuvasti kehittyvän FKM-verkkosivuston tarjontaa!