Urheilulääketiede 2017 -seminaari - M/s Gabriella 31.3-2.4.2017

 

Perinteisessä Urheilulääketiede-seminaarissa puhutaan tänä vuonna urheiluvammojen ehkäisyn, diagnostiikan, hoidon ja kuntoutuksen ohella mm. urheilijan sydämestä ja antidopingtyön haasteista. Ohjelmassa on kokeneiden ammattilaisten vetämiä työpajoja, joissa konkreettisia taitoja opetellaan pienemmissä ryhmissä.

 

Tapahtuman järjestävät Diacor ja Liikunta- ja urheilulääketieteen erikoislääkäriyhdistys ry. Mukana järjestelyissä ovat myös Suomen olympiakomitea ja Suomen Urheilufysioterapeutit ry SUFT. SUFTin virallinen kevätkokous järjestetään seminaarin yhteydessä lauantaina 1.4.2017 klo 15.30.

Seminaarin pääyhteistyökumppaneina ovat LähiTapiola ja Elo, jotka kertovat laivalla ammatinharjoittajan ja pienyrittäjän elämänturva- ja työeläkeratkaisuista. Laivalla on tuttuun tapaan tunnettuja urheiluihmisiä Mika Poutalasta Lasse Viréniin.

Seminaari on suunnattu urheilulääketieteestä kiinnostuneille lääkäreille ja fysioterapeuteille, muille urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneille terveydenhuollon ammattilaisille sekä liikuntatieteilijöille ja valmentajille.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1. maaliskuuta 2017.

Tapahtuma sivut ja ohjeet ilmoittatumiseen löydät TÄÄLTÄ.

Tiedostot

(application/pdf - 307.4 Kt)