Soveltavan liikunnan päivien ohjelma julkaistu ja ilmoittautuminen avattu!

Tule inspiroitumaan tuoreen tiedon äärelle, saamaan uusia ideoita työhösi sekä tapaamaan kollegoita ja alan asiantuntijoita!

Soveltavan liikunnan päivät järjestetään 21–22.8.2018 ammattikorkeakoulu Arcadassa, Helsingissä. Vuodesta 1986 lähtien järjestetyt päivät tunnettiin aiemmin nimellä Erityisliikunnan päivät. Uudistuneilla päivillä tullaan perehtymään soveltavan liikunnan, terveyttä edistävän liikunnan ja vammaisurheilun ajankohtaisiin kysymyksiin entistä laaja-alaisemmin. Esillä on myös paljon uusia ajankohtaisia teemoja.

Päivien ohjelma koostuu perinteiseen tapaan mielenkiintoisista luennoista ja teemasessioista sekä paljon toivotuista käytännön demoista ja esimerkeistä. Teemoina esillä ovat mm. digitalisaatio ja pelillistäminenluontoliikunta, tietotarpeet vammaisuudesta ja liikunnasta, inkluusio, yhdenvertaisuus, toimintakyvyn mittaaminen sekä ensi kertaa myös ruotsinkielinen soveltava liikunta, på svenska - javisst!

Tutustu päivien ohjelmarunkoon ja ilmoittaudu mukaan täällä. Ilmoittaudu päiville 1.6.2018 mennessä ja hyödynnä ennakkoilmoittautujan alennetut hinnat!