Liikuntalääketieteen päiville ennätysmäärä abstrakteja!

Liikuntalääketieteen päivillä käytävään Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2017 -kilpailuun osallistuu tänä vuonna ennätykselliset 49 kotimaista liikuntatieteen ja liikuntalääketieteen tutkimusta! Kiitos kaikille abstraktin jättäneille!

Kaikki tutkimukset esitetään rinnakkaisissa eposterisessioissa sekä erillisessä finaalisessiossa. Tutkimuskilpailun voittaja julkistetaan XXV Liikuntalääketieteen päivillä 2017 Hotel Haaga Central Parkissa, Helsingissä keskiviikkona 8.11.2017.

 

XXV Liikuntalääketieteen päivät 2017 järjestetään Hotel Haaga Central Parkissa, Helsingissä 8.–9.11.2017.

Liikuntalääketieteen päivät juhlii 100-vuotiasta Suomea ja samalla omaa 25-vuotista taivaltaan teemalla "Liikunnan edistämisen monet ulottuvuudet".

Juhlavuoden kunniaksi päivillä on tarjolla todellinen juhlakattaus tähtipuhujia professori Steven N. Blairin (USA) ja apulaisprofessori Tuomo Rankisen (USA) johdolla. Tule päivittämään tietosi, keskustelemaan ja tapaamaan muita alan toimijoita liikuntalääketieteen verkoston tärkeimpään vuosittaiseen kohtaamiseen Suomessa!

Tutustu päivien ohjelmaan ja ilmoittaudu:

www.lts.fi/koulutus/liikuntalääketieteen-päivät/liikuntalääketieteen-päivät-2017

 

 

Liikuntalääketieteen päivät ovat alan kansallinen päätapahtuma Suomessa. Päivät ovat keskeinen osa Liikuntatieteellisen Seuran liikunnan tiedeviestintätehtävää, jonka tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustietoa liikunnan ja terveydenhuollon toimijoiden sekä päättäjien käyttöön, välittää kentän tutkimustarpeita suoraan tutkijoille ja lisätä vuorovaikutusta liikunta- ja terveystutkimuksessa. Päivien osallistujat (arviolta n. 250) ovat lääkäreitä, fysioterapeutteja, muita terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita.

 

Järjestäjä: Liikuntatieteellinen Seura

Yhteistyössä:

Helsingin Urheilulääkäriasema

Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitos

Kilpa- ja Huippu-urheilun tutkimuskeskus, Jyväskylä

Oulun Liikuntalääketieteen keskus, ODL Liikuntaklinikka

Paavo Nurmi –keskus, Turku

Tampereen Urheilulääkäriasema

Jyväskylän yliopisto

Oulun Yliopisto

Turun yliopisto