Koulu liikkuu – mihin suuntaan?-tapahtuman materiaalit ja videotallenne katsottavissa

Kaikille avoin Koulu liikkuu – mihin suuntaan?-tapahtuma keräsi Jyväskylän yliopistolle reilut 120 osallistujaa kuulemaan asiantuntijoiden esityksiä koululiikunnan historiasta ja uusista tuulista sekä ajankohtaisista kysymyksistä. Tapahtuman materiaalit on nyt katsottavissa.

Tapahtuman esitykset on koottu sivun alalaitaan. Tapahtuman tallenne on katsottavissa täältä: https://m3.jyu.fi/jyumv/ohjelmat/sport/koulu-liikkuu-mihin-suuntaan

Kuuntele myös Radio Kompassin haastattelu yliopistotutkija Arja Sääkslahdesta, joka kertoo mihin suuntaan koululiikuntaa ollaan kehittämässä.

Tutustu myös juuri julkaistuun kirjaan Kouluiän monipuolinen liikunta lähtökohtana aikuisiän liikunta-aktiivisuudelle -julkaisuun (Nupponen, Heimo & Penttinen, Seppo 2017, LIKES)

Koulu liikkuu – mihin suuntaan?-tapahtuma järjestettiin Jyväskylän yliopistolla keskiviikkona 30.8. Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Jyväskylän yliopisto, LIKES-tutkimuskeskus, Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat ry sekä Liikuntatieteellinen Seura ry.

Lisätietoja: Saku Rikala, saku.rikala@lts.fi tai puh. 010 778 6605

Muokattu 25.9.2017: Lisätty linkki kirjaan Kouluiän monipuolinen liikunta.