Ajassa

Soveltavan liikunnan päivät 2018 tarjoaa kaikille liikunta- ja terveysalan toimijoille, niin yrityksille kuin järjestöille, erinomaisen mahdollisuuden tavata kasvokkain liikuntakentän päättäjiä, asiantuntijoita, tutkijoita ja käytännön toimijoita.
Valtion liikuntahallinnolla on keskeinen asema soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun kehittämisessä. Mitä enemmän ihmisellä on liikkumis- ja toimintarajoitteita, sitä enemmän merkitystä on myös eri hallinnonalojen ratkaisuilla, selviää tänään...
Valtioneuvosto julkaisi 5.4.2018 selvityksen liikkumattomuuden yhteiskunnallisista kustannuksista. Liikkumattomuus maksaa Suomelle vähintään 3 miljardia euroa vuodessa.
Olemme avanneet Fyysisen kunnon mittaaminen – käsi- ja oppikirja kuntotestaajille -teoksen rinnalle verkkosivuston: www.fkm.fi ja Kuntotestausverkosto FKM -Facebook-ryhmän.
Kuntotestauksen käsikirja uudistui. Fyysisen kunnon mittaaminen – käsi- ja oppikirja kuntotestaajille -teos on kuntotestausalan ammattilaisten suomalainen perusteos.
Kuntotestauspäivät keräävät paikanpäälle ja livestriimin äärelle yli 400 kunto- ja urheilutestauksen asiantuntijaa, tutkijaa, valmentajaa sekä näiden alojen opiskelijaa.
  Soveltavan liikunnan päiville 2018 toivotaan esiteltäväksi soveltavaan liikuntaan, terveyttä edistävään liikuntaan, (liikunnalliseen) kuntoutukseen tai vammaisurheiluun liittyviä tutkimuksia, kehittämishankkeita tai hyviä käytäntöjä.
Tule inspiroitumaan tuoreen tiedon äärelle, saamaan uusia ideoita työhösi sekä tapaamaan kollegoita ja alan asiantuntijoita!
Urheilu on yhdistänyt Viroa ja Suomea enemmän kuin erottanut. Keskinäiset kamppailut ovat olleet kovia, mutta naapurin menestyksille on hurrattu täydestä sydämestä. Neuvostovuosina urheilusuhteiden varjolla hoidettiin muitakin yhteyksiä.
Liikuntatieteellinen Seura on avannut suomalaiselle soveltavalle liikunnalle oman englanninkielisen nettisivuston.
Liikunta ja tasa-arvo 2017 -katsauksen tulokset osoittavat, että sukupuolten tasa-arvo ja sen tietopohja ovat parantuneet liikunta-alalla viime vuosina. Määrällisesti tarkasteltuna sukupuolten välillä on kuitenkin edelleen eroja niin liikunnassa kuin sen...
Sunnuntaina 80 vuotta täyttävä Suomen Latu aina ollut oman tiensä kulkija suomalaisessa liikuntakulttuurissa.