Koulutus

Liikuntatieteen päivät on säännöllisin väliajoin toistuva valtakunnallinen liikuntatieteellisen tiedon, tutkimuksen ja osaamisen esittäytymispaikka.

Liikuntalääketieteen päivät on vuosittainen valtakunnallinen näyteikkuna liikuntalääketieteen maailmaan ja alalla tehtyjen tutkimusten raportointitilaisuus. Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus -kilpailun voittaja palkitaan päivillä. 

Kuntotestauspäivät on kuntotestausalalla toimivien vuosittainen kohtauspaikka Suomessa. Päivien tarkoituksena on edistää kuntotestausta, parantaa toiminnan laatua ja turvallisuutta Suomessa.

Erityisliikunnan päivät kokoaa joka neljäs vuosi erityisliikunnan toimijat yhteen saamaan uutta tietoa ja vaihtamaan näkemyksiä alan kehittämiseksi.

Erityisliikunnan symposio järjestetään aina Erityisliikunnan päivien välivuosina. Symposion tarkoituksena on arvioida alan nykytilaa ja luoda pohjaa alan kehittämiseksi sekä yhteistyön edistämiseksi.

Kansainvälisissä kongresseissa Seura toimii asiantuntijana ja yhteistyökumppanina.

 

Kuntotestauspäivät 2017 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, SGGF-messujen yhteydessä, 15.-16.3.2017 yhteistyössä Tampereen messujen (SGGF) ja SLA ry:n kanssa. Päivien teemana on "Kunnon testaus on (myös) teknologiaa...
  Perinteisessä Urheilulääketiede-seminaarissa puhutaan tänä vuonna urheiluvammojen ehkäisyn, diagnostiikan, hoidon ja kuntoutuksen ohella mm. urheilijan sydämestä ja antidopingtyön haasteista. Ohjelmassa on kokeneiden ammattilaisten...
ODL Liikuntaklinikka järjestää suositut Oulun Liikuntalääketieteen päivät jo 35. kerran. Vuonna 2017 teemana on ”Urheilijan voimavarat – kuka kestää maaliin saakka?”.  
Kongressissa hiihto ymmärretään käsitteenä laaja-alaisesti lumiliikuntana ja ulkoiluna, jolloin tarkastelun alla ovat kaikki talviseen hiihtoperinteeseen kuuluvat lajit ja tavat liikkua, mukaan lukien hiihtoturismi.
Tänä vuonna Liikuntalääketieteen päivät järjestettiin 9.-10.11.2016 Helsingissä teemalla "Liikunta ja aivot".      
Liikuntalääketieteen päivien yhteydessä järjestetään vuosittainen liikuntalääketieteen tutkimuskilpailu. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 44 tutkimusta ympäri Suomen. Nyt Finalistit ovat selvillä! Kaikki tutkimukset esitellään...
Kuntotestauspäivät 2016 järjestettiin Helsingissä Diakonissalaitoksen tiloissa 17.–18.3.2016. Päivien teemana oli taidon ja liikehallinnan testaaminen.
UKK-instituutin erikoistutkija Kirsti Uusi-Rasi ja hänen tutkimusryhmänsä voittivat ensimmäisen palkinnon Liikuntatieteellisen Seuran ja Liikuntalääketieteen keskusten järjestämässä Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2015 -...
Liikuntatieteen päivillä järjestettiin kahdeksan teemaseminaaria, joiden suosituksia tullaan käyttämään liikunta-alan edelleen kehittämiseksi.